maanantai 14. huhtikuuta 2014

Zhou's Place


Meidän kodin lähellä on yks kiinalainen ravintola, jonka nimi on vaihtunut useaan otteeseen mutta josta ei oikein ikinä ole saanut erityisen hyvää ruokaa, joten en sännännyt testaamaan Zhou's Placea, kun sen niminen ravintola ilmestyi samaan toimitilaan. Luin kuitenkin Sylvistä arvostelun, jossa Zhou's Placea kehuttiin, joten päätin minäkin testata paikan. Tilasin mukaan tofua ja vihanneksia - annoksen (7e) ja 2 kpl kasviskevätrullia (3.5e). Take away-listalla oli muistaakseni vain neljä tofuruokaa mutta paikan päällä syödessä vaihtoehtoja on luultavasti enemmän. Sylvissä kehutaan kovasti szechuan-tofuannosta mutta päädyin tilaan tofua&vihanneksia kun ei ollut mitään tietoa, että minkä tasoista ruoka on ja toi nyt on varmimmin mun mielestä hyvää. Annoksen saa tilattua joko chilikastikkeella tai pelkällä soijakastikkeella, mä tilasin ilman chiliä.

Annos oli oikein maukas ja tofua oli reilusti. Tofu oli pehmeämpää ja huokoisempaa kuin mitä monista muista kiinalaisista saa mutta hyvää. Tuo soijakastike oli mulle sopivan suolaista, voi olla, että jonkun mielestä vähän liiankin suolaista. Tää annos oli aikalailla samanlaista kiinalaista ruokaa kuin monessa muussakin paikassa, täytyy testailla listalta jatkossa niitä vähän erikoisempia annoksia. Zhou's Place on yllättävän avara ja valoisa paikka, joten siellä vois joskus syödä paikan päälläkin.


Kevätrullat oli hyviä, ei vieläkään superhyviä, joten etsintä jatkuu :) Tänään rullien täytteenä oli sipulia, kaalia, bambua ja sieniä, joskus on kuulemma ollut tosi hyvää tofutäytettä. Täytyy toivoa, että ens kerralla olis näitä tofurullia.

18.4

Söin tänään tuon saman tofua&vihanneksia annoksen ja oli muuten tosi mautonta! Kivan suolaisesta soijakastikkeesta ei ollut tietoakaan, annos oli tylsä eikä kastikkeessa ollut oikein mitään makua. Eli tällä kokemuksella huomaa sen, että Zhou's Place kärsii siitä samasta ongelmasta kuin melkolailla kaikki kiinalaiset ravintolat: ruoka ei ole tasalaatuista.

Pinninkatu 32 (Tammelantori)
https://www.facebook.com/Zhousplace.kiinalainenravintola

2 kommenttia:

  1. Zhoun "tofua ja kasviksia" sisälsi riisiä, tofua ja kaalia ja oli aivan täysin mauton annos. Ei kastiketta, ei mausteita. Kovin oli vaisu elämys.

    VastaaPoista
  2. Onpas tylsää :( Mä olen syönyt annoksen nyt jo useita kertoja ja kerran (josta kirjoitin huhtikuussa tohon ylle) on ollut täysin mauton ja tylsä annos, muilla kerroilla on ollut hyvin kastiketta ja se on ollut maukasta. Kiinalaisten ravintoloiden suurin ongelma on juurikin tää, että annosten taso vaihtelee aivan liikaa.

    VastaaPoista