tiistai 29. huhtikuuta 2014

Swagath


Ravintola on lopettanut toimintansa.

Testasin tänään alkavan miniloman kunniaksi Swagathin lounaan. Paikka on todella suosittu, olin lounastamassa puoli tuntia ja sen aikana ehti käydä noin 70 ihmistä syömässä. Lounaan hinta on 9.3e ja ruoka oli hyvää, joten suosio ei kyllä ihmetytä. Tarjolla on aina kolmea eri kasvisruokaa joista yhdessä on juustoa mutta kaksi muuta on vegaanisia (maidottomia). Salaattiaineita on reilusti ja myös sipulirenkaat on vegaanisia. Tänään vegaanisina kastikkeina oli dahl ja pinaatti-peruna-kikhernekastike (tälle on joku nimikin mutten muista). Pinaattikastike oli merkattu keskivahvaksi, mulle tää oli siinä rajalla, että melkein liian tulista mutta kuitenkin hyvää. Dahl oli mietoa ja hyvää, paitsi ne kohdat kun suuhun osui isompi pala korianterin lehteä, jota en voi sietää. Sipulirenkaat oli lähinnä friteerattua taikinaa mutta ihan hyviä :) Naanleipä ei ole vegaanista ja se on kurjaa, se nimittäin näytti superhyvältä ja sitä näytti löytyvän kaikkien muiden ruokailijoiden lautasilta.

Kyllä tällä itsensä niin täyteen sai, että olisin kyllä mieluummin tullut kotiin päiväunille kuin mennyt töihin. Vegaaniset kastikkeet vaihtuu päivittäin, joten aion kyllä käydä toistekin. Mun mielestä Gopaleista saa paremman makuista intialaista ruokaa mutta toisaalta jos haluaa 9 eurolla syödä niin paljon kun jaksaa, niin tää on hyvä paikka siihen. Henkilökunta oli auttavaista ja selvästi ymmärtävät vegaani-termin, joten sen kanssa ei ollut ongelmia. Nettisivuillla lukee erikseen, että menusta löytyy myös vegaaneille sopivia annoksia, joten täytyy katsoa jos joskus kävis iltasellakin syömässä.

Aleksanterinkatu 20
http://www.swagath.fi/

3 kommenttia:

 1. Heippa, kiitos paljon tästä blogistasi! :) aloin muutamia kuukausia sitten kasvissyöjäksi ja on kyllä välillä tosi vaikeaa löytää hyvää kasvisruokaa jopa Tampereen kokoisesta kaupungista.

  VastaaPoista
 2. Kävin itse testaamassa Swagathin jonkun aikaa sitten illalla, mutta täät lounasta pitää kyllä kokeilla seuraavaksi! Henkilökunnasta olen kanssasi ehdottomasti samaa mieltä; henkilökunta oli todella ystävällistä omalla käynnillämmekin :)
  -Helmi

  VastaaPoista
 3. En oo täällä käynyt toista kertaa, mutta nyt kun sun kommentin takia taas muistin tän, ni täytyykin käydä testaamassa uudestaan :)

  VastaaPoista