perjantai 9. toukokuuta 2014

Gopal (Tammela)


Pakko tehdä pitkästä aikaa postaus Tammelan Gopalista kun siellä oli tänään niin hyvää ruokaa! Annos olis ollut täydellinen, jos falafelien tilalla olis ollut porkkanapyöryköitä ja couscoussalaatin tilalla pastasalaattia :) Mutta siis hirmuhyvää ruokaa tämäkin! Lasagnea otin kauheesti, marinoidut voipavut ja kikherneet oli todella herkullisia ja kermainen parsakaalikastike oli hyvää, mutta sitä ei millään voinut ottaa paljon, kun tämä annos tällaisena maksoi jo 11.6e :) Lasagne on niin täyttävää, että melkein puolet tästä annoksesta jäi vielä myöhemmäksi.


Herkkuvitriinissä oli raakakakkujen lisäksi banaanimuffinsseja ja snickerskakkua. En osannut päättää kumpaa teki enemmän mieli niin ostin molemmat. Allergiaoireet ja astma on niin pahana, että olen herkkuni ansainnut :) Snickerskakku on todella hyvää, jos et ole maistanut niin maista! Palat on aina sopivan pieniä ja hintakin oli vain 1.5e. Banaanimuffinssi oli niiiiin hyvää! Ei liian ällömakeaa, ehdottomasti yks parhaista leivonnaisista mitä oon syönyt. Mä en millään syö tollaista muffinssia kerralla mutta ajattelin käydä jääkaapilla pitkin päivää herkuttelemassa.

Kiitos taas Gopal! Ansaitsisitte mitalin siitä, että lääkärin ja apteekin jälkeen voi aina pelastaa päivän hakemalla teiltä ruokaa :)

Ilmarinkatu 16
http://www.gopal.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti