lauantai 2. elokuuta 2014

Taco House


Kaverit oli muutaman tunnin aamupäivällä Tampereella läpikulkumatkallaan, joten päätettiin, että napataan jostain aamupalaa ja mennään sorsapuistoon syömään. Jouduttiin vähän miettiin, että mistäs mulle löydettäis jotain hyvää. Ajattelin hakea täytetyn bagelin Arnoldsilta kun sellaisen kuulemma saa säädettyä mutta tullintorin Arnolds on lauantaisin kiinni elokuussa, joten päädyttiin rautatieasemalta löytyvään Taco Houseen. Tää paikka on ollut mulla testauslistalla jo kuukausia mutta nyt kun Sylvissä kerrottiin, että täältä tosiaan saa vegaanista ruokaa niin oli kiva viimein itekin testata.

Tilasin burritoaterian (8.5e) eli burriton, ristikkoperunat ja juoman. Tarjoilija tiesi heti miten burritosta tulee vegaaninen (juusto pois ja guacamole tilalle) ja oli kivaa, kun ei tarvinnu stressata, että mahtoko se nyt ymmärtää mikä vegaani on. Oli selkeesti tehnyt vegaanisia annoksia kerran jos toisenkin.

Ristikkoperunat oli rasvaisia ja hyviä :) Oikein maukkaita ja paljon kivempi vaihtoehto kuin ranskalaiset (joita on myös tarjolla). Perunoiden kanssa tulee dippi, vegaaniset vaihtoehdot on salsa ja bbq. Tortillan sisällä oli ainakin salaattia, papukastiketta, tomaattia, salsaa ja guacamolea. Papukastike oli aika mitäänsanomatonta, ei pahaa missään mielessä mutta tylsää. Kokonaisuutena tortilla oli kuitenkin (ihan) maukas ja mukavan raikas.

Listalla on paljon erilaisia vaihtoehtoja ja yhdistelmiä, joten varmasti tuun nappaan tästä ruokaa toistekin mukaan. Tarjolla on joka päivä myös buffet (9.3e), josta löytyy mm. hyvännäköinen salaattipöytä, paputäytettä burritoihin ja tacoihin, ristikkoperunoita ja limsaa.

Rautatienkatu 27
http://www.tacohouse.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti