tiistai 29. heinäkuuta 2014

Zarillo


Kyselin aamupäivällä facebookissa vinkkejä, että mihin mentäis tänään avomiehen kanssa syömään ja sainkin paljon hyviä ehdotuksia, kiitos :) Tulen testailemaan niitä tulevien viikkojen aikana mahdollisimman monta. Avomies hoksas, että tänäänhän on tiistai ja Zarillossa superhalvat hampurilaiset (6e!) ja koska niiden vegaaninen burger on uudistunut niin päädyttiin sinne.

Uudessa burgerissa on kaksi falafelpihviä (erilaisia kuin ennen), guacamolea, salsaa (pyysin kippoon) ja salaattia. Lisänä ranskalaisia ja papumuhennosta. Kun tarjoilija toi annosta pöytään oli siinä papumuhennoksen tilalla epävegaanista coleslaw-salaattia, jonka tarjoilija hoksas antaessaan annosta mulle, palautti annoksen keittiöön ja sain vegaanisen annoksen sitten muutaman minuutin päästä. En tiedä mitä keittiöllä on sekoiltu, coleslaw ei tosiaan edes kuulu vegan burgeriin.

Hampurilainen oli maukkaampi kuin ennen ja noi uudet falafelpihvit oli mun mielestä vähän parempia kuin se aiempi pihvi. Vähän kuivia kylläkin ja hajos mössöksi tosi herkästi mutta guacamole ja papumuhennos toi mehevyyttä. Papumuhennos oli hyvää, ei mitenkään erityistä mutta mukava lisä tohon. Aiemmin annoksessa on ollut hyvä salaatti ja se on nyt jäänyt kokonaan pois ton papumuhennoksen tieltä. Tykkäsin tästä annoksesta enemmän kuin vanhasta vegan burgerista mutta ei tää yllä kaupungin parhaimpien hampurilaisten listalle. Mutta toisaalta hinta on tiistaisin noin puolet siitä mitä muualla ja normaalistikin vain 9e.

Otavalankatu 9
http://www.zarillo.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti