perjantai 18. heinäkuuta 2014

Vegemesta

SULJETTU
Testattiin eilen Vegemesta. Tarjolla on vegaaneille Päivän pelastus 5.9e (myös gluteeniton versio 6.9e ), seitankebab 9.5e ja hot dog 3.5e. Myös bataattiranskalaisia ja jotain perunoita löytyy listalta. Kebab tuntui turhan kalliilta joten päätin tilata Päivän pelastus-hampurilaisen. Soijapihvin lisäksi täytteinä oli ainakin salaattia, tomaattia, punasipulia, maustekurkkua ja munakoisopaprikakastiketta. Chiliä ja valkosipulia saa jos niitä haluaa. Hampurilainen oli maukas ja yllättävän täyttävä. Kastike ei ollut mun mielestä ihan täyskymppi mutta ok, seitankebabissa on jotain majoneesia, en tiedä sit saisko sitä pyydettyä tohonkin. Jos nyt jotain kitisemisen aiheita haluaa löytää, niin sämpylä oli niin paksu, että pihvin maku vähän katos kun suurin osa mausta tuli leivästä (joka oli kyllä hyvää). Tuplapihvillä tää olis varmaan ihan törkeen hyvää. Ja seuraavalla kerralla tilaan ilman valkosipulia, se kyllä sopi tohon ihan hyvin mutta suurin osa siitä oli yhdessä suupalassa ja se puraisu ei ollut kauheen herkullinen.

Mutta siis varsin maukas hampurilainen eikä hintakaan ollut paha. Henkilökuntaa ja asiakaspalvelua on moitittu aika monessa blogissa/arvostelussa mutta mulla ei ole kyllä mitään pahaa sanottavaa. Kaikki sujui mainiosti ja asiakaspalvelu oli ystävällistä ja osaavaa.

Puutarhakatu 12
http://vegemesta.com/

1 kommentti:

  1. Pakko kommentoida.. Seitankebab on aivan mahtis! Olen itse käynyt syömässä Jyväskylän vegemestassa muutaman kerran ja vegaanipurilaiset on ollut aivan taivaallisia. Jyväskylän tilat ovat vähän ahtaat (mahtuu max. ehkä 6 henkilöä), mutta myyjät ovat olleet ystävällisiä ja ruoka maittavaa.

    VastaaPoista