sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Gopal (Rongankatu)


Päivitys: Rongankadun Gopal sulki ovensa syksyllä 2018.

Tänään piti löhöillä kotosalla ja tehdä pitkästä aikaa itse ruokaa mutta Rongankadun Gopalin facebooksivulla kerrottiin sunnuntaibuffetin sisältö ja oli sen verran hyvän kuuloisia ruokia, että oli pakko lähteä kaupunkiin :)
Valinnan varaa oli ihan valtavasti, tuossa ei ole edes puolia siitä mitä oli tarjolla. Otin kevätkääryleitä (täytteenä ainakin tofua, maissia ja porkkanaa, ihan hirmu hyviä), punajuuripyöryköitä, uttabamletun, kookoskastiketta (supermaukasta), seitanpataa, perunasalaattia (osu ja uppos, olisin voinut syödä tätä vaikka kuinka paljon) ja luomuhärkäpapupyöryköitä (mulle uus tuttavuus, tosi maukkaita ja kivan rapeita).

Oli kyllä älyttömän hyvää ruokaa ja kaikki sopi yhteen. Buffet maksaa 18e tai ruokaa voi ostaa painon mukaan. Mun take away -annos maksoi 12e, mikä ei ole yhtään liikaa, mulla jäi tästä yks kolmasosa vielä iltapalaksi.

Rongankatu 6
http://www.gopal.fi/

2 kommenttia:

  1. Kävin viime viikolla ekaa kertaa Gopalin hampurilaisella ja en tajua miksi en ole käynyt aiemmin!!! Se oli ihan paras purilainen, mitä oon ikinä syönyt. Seitan pihvi oli täydellinen, muutkin täytteet tosi hyvät ja bataattiranut kastikkeineen vielä kruunasi koko annoksen. Nam!
    Myös sekasyöjä seuralaiseni oli ihmeissään, voiko vegehampperi olla niin hyvää ;)

    VastaaPoista
  2. tää kommentti oli mennyt multa ihan ohi, pahoittelut! Gopal-burger on tosiaan herkullinen, onko nykyään tarjolla myös seitanpihviä? Jee jos on. Bataattiranskalaiset on kyl <3 Gopal on muutenkin loistopaikka tutustuttaa sekasyöjiä kasvisruokaan :)

    VastaaPoista