maanantai 14. heinäkuuta 2014

Gastropapu suosittelee


Kustaa III

Menusta löytyy tofuannos joka on helppo muokata vegaaniseksi (ananaksen marinadi jää pois). Monipuolinen ja maukas annos jossa kaikki osaset sopii loistavasti yhteen.

Coussicca

Tofupähkinäsalaatti yllättää kerta toisensa jälkeen herkullisuudellaan. Täyttävä ja monipuolinen salaatti rikkoo riemastuttavasti sitä mielikuvaa mikä mulla on ollut (vegaanisista) salaateista. Annos ei ole valmiiksi vegaaninen mutta tarjoilijat ymmärtävät kun tilaa vegaanisena. Pöytävaraus on hyvä tehdä etukäteen.

Marjon Burger

Laaja lista vegaanista grillimättöä.

Gopalit

Alkuperäisessä Gopalissa Tammelassa ja muissakin toimipisteissä on lounasaikaan tarjolla buffet, josta ruokia saa ottaa sen verran kun haluaa ja hinta määräytyy annoksen painon mukaan. Tämän lisäksi Cafessa Kuninkaankadulla on hyvä valikoima kakkuja ja muita makeita herkkuja ja Rongankadulta saa myös aamiaista ja iltaisin herkullisia annoksia.

Ruby & Fellas

Listalla on kaksi ruokaa jotka pystyy tilaamaan vegaanisena (Vege chili fries vielä testaamatta). Meanness mess on herkullinen annos ja on erityisen mukavaa, että ravintola on keksinyt laittaa vegaanisiin annoksiin jotain muuta proteiinia kuin tofua.

Myös:

Zhou's place (mun mielestä paras kiinalainen Tampereella), Gringos Locos (hyviä tofuannoksia mutta astetta kalliimpi paikka), MimiBo cafe (juuri avattu kahvila, eka käynti oli positiivinen), Plevna (tulinen annos), Ohranjyvä (maukas tofuannos, vegaanisen annoksen saa kun ilmoittaa tulostaan väh. vuorokautta ennen ruokailua), Napoli (hyvää pestopastaa).

1 kommentti:

 1. Hei Liina!

  Ootkos käynyt jo meillä Tampereella uutukaisessa Smoothie Bar & Cafe paikassamme Hallituskadulla? Olemme vege ja raakispaikka. Kahviltoiminnan lisäksi järjestämme myös smoothie-, raakakakku-, -suklaa, -jäätelökursseja sekä cateringpalveluja. Lisäksi olemme aktiivisesti mukana erilaisissa tapahtumissa kuten seuraavaksi mm. Kukkaisviikkojen avajaisviikonloppuna Food Festissä ja elokuussa Ravintolapäivänä näillä näkymin Laukontorilla mikäi siihe lupa saadaan.
  Tuuhan poikkeen, kerro kun tuut niin järjestän sulle tastingin.
  Meistä parhaan kuvan saat käymällä vilaseen facebook.com/PikkuParatiisi

  Terkuin, Leila/ Pikku Paratiis

  VastaaPoista