keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Kustaa III


Kustaa kolmoseen on saapunut uusi menu! Listalla on kolme tofuruokaa: salaatti, burger ja grilliannos. Kaikista varmastikin saa vegaanisen version, mä tilasin grilliannoksen (14e), jossa oli tofun lisäksi uuniperuna yrttikastikkeella, kunkun kasviksia ja bbq-kastiketta. Uuniperunan kastike olis normaalisti yrtti-chilivoita ja bbq-kastike olis savuomena-bbq-kastiketta (sis. hunajaa) mutta vaihdot vegaanisiin versioihin onnistui helposti ja maku pysyi varmastikin hyvin lähellä alkuperäistä.

Annos oli oikein herkullinen ja täyttävä. Ei ihan niin räjähtäviä makuja kuin viime menun annoksessa mutta tässä maut oli hienosti tasapainossa eikä mikään jyrännyt muita alleen. Tuo yrttikastike (tai enemmänkin tahna) oli superherkullista; vahvaa ja valkosipulista ja maustoi uuniperunaa ihanasti. Tofu oli aika perus mutta nuo kasvikset yllätti positiivisesti. Yleensähän tälläisissä annoksissa kasvikset on esim. sipulia, kesäkurpitsaa ja paprikaa mutta tässä oli käytetty lehtikaalia, papuja, kirsikkatomaatteja ja sipulia.

Kustaa sai taas vegaanin sydämen lämpimäksi. Ihanan hienostunut ja melko edullinenkin annos ja tuo tofuburger (marinoitua tofua, yrttikastiketta ja (savuomena-)bbq-kastiketta) perunalastuilla kuulostaa myös niin hyvältä, että täytyy käydä piakkoin testaamassa.

Kuninkaankatu 22-24

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti