keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Inez


Luin jo helmikuussa Sylvistä positiivisen arvion Inezin lounaasta mutta pääsin vasta tänään testaamaan itse. Aikataulutus oli nyt vaan tän blogin kannalta vähän kehno, Inezin lounas jää nimittäin toukokuun alusta kesätauolle ja palaa syyskuussa :) Mutta huomenna kai vielä on ja 1.5 on n. 20e vappubrunssi, josta löytynee myös vegaanijuttuja.

Tänään tosiaan lounastettiin! Lounaaksi voi valita keiton ja leivät (6e) tai salaattipöydän, keiton ja leivät (10e). Mun salaattilautaselta löytyi pastasalaattia, bulgursalaattia, couscoussalaattia (jossa oli mantelia ja rusinaa?), paputahnaa, paprikatahnaa, pikkelöityjä (?) vihanneksia, suolattuja kurpitsansiemeniä, cashewpähkinöitä ja yrttileipää. Ottamatta jäi ainakin oliiveja, kuivattuja hedelmiä ja saksanpähkinöitä. Keittona oli papu-tomaattikeittoa, joka oli ihan jees mutta mä en tomaattikeitoista pidä, joten en ole varmastikaan paras arvioimaan sitä.

En yleensä innostu ruuasta, joka on kovin makeaa, etikkaista, tulista tai muuten kovin "erikoista" :) Mutta tää ruoka oli kyllä hyvää, osa mauista vähän erikoisia mutta kokonaisuutena toimi ja löyty ne omaan makuun sopivat herkut. Niin kuin muistakin arvosteluista olen lukenut, loppujen lopuks vois syödä vaan noita tahnoja ja leipiä. Niitä santsasinkin ja maha tuli täyteen mutta jäi semmonen mukavan kevyt fiilis, jota lounaalta useimmiten odottaakin. Hintaansa nähden oikein näppärä lounas ja tää on tämän kaltaisesta ruuasta tykkäävälle varmasti todellinen aarreaitta.

http://www.gastropub.net/inez/
Pellavatehtaankatu 19

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti