torstai 9. huhtikuuta 2015

MimiBo cafe

SULJETTU
Kävin tänään pitkästä aikaa Mimibossa. Sieltä saa nykyään perunasalaattia (5e), joten halusin maistaa sitä. Nälkä oli valtava, joten tilasin myös toastin vegaanisena (3.5e). Perunasalaatti ei ollut kovin suuri mutta maukas ja täyttävä. Perunoiden lisäksi kupista löytyi linssejä, viinirypäleitä, kikherneitä ja yrtein maustettua majoneesia (tai semmosta jotain kastiketta). Ei tässä nyt perunasalaattia uusiksi oltu keksitty mutta maku oli hyvä. Toi näkkäri oli myös hyvää.


Toastin välissä oli (savu?)tofua, salaattia, majoneesia ja linssejä (normaalisti on kai ituja mutta oon allerginen). Oikein maukas leipä ja tuo 3.5e on mun mielestä hyvä hinta. Ite tykkään hirveesti yrttiöljystä kaikissa ruuissa, joten voisin joskus maistaa tätä niin, että majoneesin tilalle tai lisäksi tulis paljon yrttiöljyä mutta näppärä leipä tää oli näinkin, tulen varmasti syömään toistekin. Näitä ei ole valmiina vitriinissä mutta jos olis, niin siitähän sais nopeesti napattua tälläisen evääks.

Makeita vegaanisia herkkuja ei kauheesti ollut tarjolla, ite huomasin vain yhden raakakakun mutta voi olla, että jotain muutakin olis ollu.

Puutarhakatu 11
https://www.facebook.com/mimibocafe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti