keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Hesburger


Päädyin tänään olosuhteiden pakosta lounastamaan koivistonkylän prismaan. Onneks siellä on hesburger, joten päätin testata soijatortillan. Tortillan soijatikut on ennen sisältänyt kananmunaa mutta tuote on uudistunut ja nykyään tikut on vegaanisia. Jostain paikoista vielä saattaa saada kananmunallisia versioita, joten kannattaa vielä varmistaa tilatessa. Myyjä sanoi, että heidän tikkunsa hänen muistaakseen on jo vegaanisia mutta voi vielä tarkistaa paketista. No paketti oli jo hävitetty, joten toinen myyjä ehdotti, että hän lähtee katsomaan takavaraston paketista, että soveltuuko mulle. Joo kiitti :) En oo saanut aikoihin noin hyvää palvelua ja lopulta tikut varmistui vegaanisiksi, joten tilasin soijatortilla-aterin ja valkosipulisalaatinkastikkeen (8.2e), Tortillasta jää pois paprikamajoneesi ja juustokuutiot, ton valkosipulikastikkeen olis saanut myös valmiiks tonne sisälle mut pyysin erikseen. Toi ei oo ainoa vegaaninen kastike, joten tortillan makua pystyy säätään mieleisekseen.

Tortilla oli ihan maukas, soijatikut hyviä, vaikka toki niissä maistuu soija aika voimakkaasti, et jos siitä ei tykkää niin ei ehkä kannata tilata. Falafelhampurilainen on jakanut aika vahvasti mielipiteitä, joten kyllä tää hyvä vaihtoehto sille on, ite tykkäsin tästä enemmän ja tää on myös täyttävämpi. En nyt osaa oikein mitään muuta sanoa, reissussa tää on kiva annos ja hieno juttu, että hesburger kuunteli asiakaspalautetta ja vaihtoi tikut vegaanisiksi. Soijatikut saa myös hampurilaisen väliin lisämaksusta, joten jos tortilla ei kiinnosta, niin sitäkin voi koittaa.


https://www.hesburger.fi

7 kommenttia:

 1. Tuo soijatortilla on kyllä niin hyvää ;_; Eksyn ite Heseen aina baarireissun jälkeen, kun mikään muu ei ole auki... :--D Kuolisin, jos en sais aamuyöllä mistään ruokaa, joten thank god Hesestä ♥

  VastaaPoista
 2. Baari-illan jälkeen tää varmasti olis munkin mielestä ihan huikeen hyvää mutta tälleen lounaalla ehkä sellanen seiska puoli :) Ihan loistohomma kyllä heseltä, että tarjoavat yömyöhään vegaanista ruokaa!

  VastaaPoista
 3. Soijatikut sisältävät kananmunaa. Tuoteseloste

  VastaaPoista
 4. Jes, mikä ilouutinen että noi soijatikut on nykyään vegaanisia! :-D

  VastaaPoista
 5. Niinkuin tossa kirjoitin, aiemmin tikut sisälsi kananmunaa, nykyään melkein kaikkialta saa jo vegaanisia tikkuja. Nettisivujen tiedoissa lukee kananmunaa niin kauan, kun kaikista heseistä ei 100% varmuudella vielä saa vegaanisia tikkuja.

  Larissa, joo tää on kiva uutinen, varsinkin kesäreissuja ajatellen :)

  VastaaPoista
 6. Moikka!

  En tiedä mitä tarkoitat tuolla että hamppariateria jakaa mielipiteitä, mutta minä olen ihan hiton pettynyt siihen että pihvi paistetaan samassa rasvassa kun lihatuotteet (nugetit). Samoin ranskikset kuulemma työnnetään sinne samaan rasvaan.
  En vain pysty syömään, vaikka itse tuote vegaaninen jos ovat paistuneet nugettirasvassa.

  Mikä sinun kanta tähän on? Onko tämä se syy joka jakaa mielipiteitä?
  Tiedätkö onko palauteryöppy mennyt Hesburgeriin?

  Kiitos. :)

  VastaaPoista
 7. Tarkoitan, että osa tykkää falafelhampurilaisesta ja osa ei tykkää yhtään, että sillä tavoin jakaa mielipiteitä. :)

  Mua itseä henk.koht. ei haittaa se että myös muita kuin veg.tuotteita paistetaan samoissa rasvoissa. Tai itseasiassa, kyllä se vähän harmittaa, mutta oon päätynyt siihen, että jos haluaa syödä ulkona (usein ja muissakin kuin vegepaikoissa) niin toi on sellanen ikävä juttu jota tapahtuu melkein kaikissa ravintoloissa. Ja vaikka esim ranskalaiset paistettais eri öljyssä, niin toisen ihmisen kokatessa ei ikinä voi tietää, onko esim. samoilla veitsillä, pinnoilla tai kumihanskoilla käsitelty liha-/maitotuotteita.

  Ajattelen silleen, että jos tuote itsessään on vegaaninen, niin voin sitä syödä. Osa vegaaneista on todella tarkkoja siitä, että ruoka ei saa olla millään tavalla kosketuksissa epä.veg.ruokaan, mun mielestä tosiaan se on melkolailla mahdotonta, varsinkin jos syö ravintoloissa, tai käyttää eineksiä. Niissähän melkein kaikissa on maininta että saattavat sisältää esim. maitoa koska ne valmistetaan samoilla linjastoilla muiden ruokien kanssa.

  Oon pyrkinyt täällä blogissa mainitsemaan jos varmasti tiedän että samoissa rasvoissa/samoilla välineillä käsitellään myös epä.veg.tuotteita. Pahoittelut että tästä postista se on unohtunut.

  VastaaPoista