keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Taco House


Pyörittiin tänään aamupäivä kaupungissa ja yhden aikaan alkoi olemaan jo kaamea nälkä. Mietittiin pitkään yhteistä lounaspaikkaa ja päädyttiin lopulta kompromissina Taco Houseen testaan lounas-buffet (9.8e). Vegaaneille on tarjolla paputäytettä tacoihin ja tortillalättyihin, erilaisia salaattiaineksia, nachoja, ristikkoperunoita, suolapähkinöitä, kastikkeita ja tänään oli sipulipaprikasekoitus päässyt loppumaan, niin tarjolla oli sipulirenkaita. Limsat, kahvi ja tee kuuluu myös hintaan.

Tortilla oli parempaa kuin paputortilla listalta, jonka söin vuosi sitten, tietty koska tähän sai itse koota muut täytteet. Paputäyte ei edelleenkään maistu oikein miltään, mutta muilla täytteillä ja kastikkeilla tuo oli ihan hyvää. Salaattiaineksi oli useita ja ne vaikutti ihan tuoreilta, joten siitä plussaa. Ei tää nyt mikään huippulounas ollut mutta hintaansa nähden ihan jees. En kuitenkaan varmaan toista kertaa oo käymässä, paitsi jos papusekoitus joskus saa lisää makua.

Sellanen juttu täytyy vielä mainita, että jos ei kestä lihan hajua, niin ei ehkä kannata mennä tänne. Tänään ainakin buffetpöytä haisi vahvasti lihatäytteille.

Alla kuva mun ja avomiehen yhteisestä mättölautasesta :)


Rautatienkatu 27
http://www.tacohouse.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti