tiistai 15. syyskuuta 2015

Tallinna


Käytiin taas Tallinnassa, viimeksihän käytiin siellä heinäkuussa, sen postauksen löydät tän linkin takaa. Vietettiin siis pe-su vanhassa kaupungissa ja söin Vegan Restoran V:n ruokaa joka päivä :) Pöytävaraus tehtiin vain perjantaille mutta meidän hotelli oli ihan siinä V:n lähellä, joten lauantain lounasruuat (yläkuva) ja sunnuntain lounas napattiin take awayna. Yläkuvassa vasemmalta seitan-annos, riisiä pähkinäcurrylla, mustapapupastaa tofulla ja pestolla sekä banaanikuppikakku maapähkinävoikuorrutteella. Namnam. Näistä ykköseks nousi pähkinäcurry mutta muutkin tosi hyviä.


Tää burger on vaan niin hyvää. Paras kaikista V:n ruuista mitä söin.


Ylistin näitä valkosipulileipiä tofulevitteellä jo heinäkuussa mutta pakko kehua vielä uudestaan. Oikeesti tohon kuuluis kolme eri levitettä mutta pyysin pelkkää tofulevitettä kertaa kolme, koska se on vaan niiiin hyvää.


Kakkui! :) Söin kahden vuorokauden aikana kaks palaa kakkua ja yhden kuppikakun, enkä mä yleensä edes pidä makeasta. Hmm...


Kohvik Inspiratsioon


Heinäkuussa syötiin täällä maukkaat wrapit mutta nyt maistoin vaan alkupaloja. Piirakka oli tosi kuiva ja aika mauton mutta falafelit hyviä ja tuo cashew-valkosipulidippi oikein maukasta. 

Hell Hunt


Hell Hunt on meidän ehdoton lempparipubi Tallinnasssa. Valkosipulileivät on hirmuhyviä ja pastakin hyvää. Pasta on aiempina vuosina ollut todella herkullista mutta nyt vaan perushyvää. Listan mukaan kasvispasta tulee tomaattikastikkeella mutta pyysin chili-teriyakikastikkeella. Kohvik Inspiratsioon ja V on kokonaan vegaanisia paikkoja mutta Hell Huntissa kannattaa kysellä tarkkaan vegaanisuudesta. Nää ruuat on selvitetty vegaanisiksi mutta ainahan voi tulla yllätyksiä jälkeenpäin.


Papa JoeSatamassa, ihan B-terminaalin edessä, on Sadama Turg -kauppa jonka sisällä on Papa Joen tiski, josta saa falafeljuttuja. Tilasin laivalle mukaan falafelwrapin (3.5e), joka oli (ihan) hyvää mutta vähän kuivaa. Lisäkastike (hummus tai baba ganoush) olis maksanu 0.8e mutta huomasin noi vasta tilattuani. Lisähummuksella varmaan huomattavasti parempaa, nytkin kyllä pätevä välipala.


Vegan Restoran V
https://www.facebook.com/veganrestoran
Rataskaevu 12

Kohvik Inspiratsioon
https://www.facebook.com/KohvikInspiratsioon
Lai 44

Hell Hunt
Pikk 39

Papa Joe
Sadama 25/4 (Sadama Turg)

2 kommenttia:

  1. Hyviä vinkkejä vegaaneille! Vegan Restoran V löytyy myös meidän ravintolalistaltamme Tallinnaan. :)

    VastaaPoista
  2. V on kyllä ihan ykkönen! :) Kivan näköinen sivusto, täytyy tutustua!

    VastaaPoista