perjantai 25. maaliskuuta 2016

Dada


Itsenäisyydenkadulle aukesi viikko sitten uusi kiinalainen ravintola Dada. Facebookin Vegaaninen Tampere -ryhmässä joku vinkkasi, että sieltä saa hyvää vegaanista ruokaa joten kävin testaamassa ruuan eilen. Tofua ja cashewpähkinöitä on mun lemppariannos muualla joten päätin testata sen myös täältä. Alla take away -hinnasto, paikanpäällä hinnat n. 12e.

Maku oli sellanen perus, ei mitään yllättävää, ei räjähtänyt makuhermot, mutta ihan jees. Tofu oli isoina paloina ja sen takia ne oli jääny mauttomiksi. Täytyy testailla noita muitaki annoksia. Mun mielestä kaupungin parhaan tofu-annoksen saa edelleen Zhou's placesta, mutta sieltäkin vaan ihan tuurilla, välillä ruoka on mautonta ja välillä ihan täyskymppi.

Dadassa on arkisin lounaalla seisova pöytä jossa on kuulemma paljon juttuja myös kasvissyöjille, täytyy käydä se katsomassa joku päivä. Yks iso etu Dadalla on moneen kiinalaiseen ravintolaan nähden; tuntuu että ruoka on oikeesti vegaanista. Myyjän kanssa ei ollut suurta kielimuuria ja hän tuntui olevan hämmästynyt ajatuksesta että laittaisivat kala/liha/osterikastikkeita kasvisruokiin.


Itsenäisyydenkatu 15

2 kommenttia:

  1. Mua aina pelottaa onko tuote oikeasti vegaaninen, varsinkin kun on lukenut kauhukertomuksia ravun jaloista annoksessa ja possukastikkeesta vegeversion tilalla. Sen takia ei ole kauheasti kiinalaisissa käyty. Tuolla on sen verran edulliset annokset take awayna, että voisi käydä kokeilemassa :) Ja tuossa ainakin on varaa valita!

    VastaaPoista
  2. Itellä kans usko mennyt moniin kiinalaisiin ravintoloihin kun tuntuu että kielimuurin lisäksi on ymmärrys/välittämismuuri, ja kasvisruokiin kuuluu lihakastikkeet yms :( Täytyy koittaa löytää ne tietyt paikat mistä vegaanista ruokaa oikeesti saa.

    VastaaPoista