tiistai 22. maaliskuuta 2016

Zhou's Place


Oon jo monta kertaa käynyt lounasaikaan katsomassa meidän lähikiinalaisesta, että olisko heidän seisovassa pöydässä vegaaneille syötävää. Joskus oli tofukastiketta mutta ei muuta ja joskus oli kasviskevätrullia mutta ei tofua. Eilen käytiin taas ja kysyin, että voisko joskus olla samaan aikaan esim. tofua ja kasviskevätrullia ja/tai muita munattomia kasvisruokia. Myyjätyttö kysyi, että sopiiko että huomiseksi laitetaan kasvisruokaa pöytään ja sehän sopi mulle loistavasti. Käytiin siis tänään syömässä lounasta (9.5e) ja oli hyvää!

Tänään seisovassa pöydässä oli vegaaneille siis tofua ja kasviksia, kevätrullia, riisiä, salaatteja, tofusushia (tuo hassu kolmio) ja tarjolle tuli meidän syödessä vielä kahta erilaista kasvissushia jotka käsittääkseni olis ollut vegaanisia. Mikään ei ollut järkyttävän hyvää, mutta ei missään nimessä pahaa. Tofukastikkeessa olis saanut olla vähän enemmän makua, oon tuolta hakenut usein ruokaa kotiin ja joskus niiden tofua&vihanneksia-annos cashewpähkinöillä on aivan superihanaa ja joskus todella tylsää. Kevätrullat tais olla sellasia kaupasta ostettuja joihin mahtuu sisälle kaksi minisuiroa porkkanaa ja ehkä vähän kaalia tms. Mutta toki olivat hyviä :) Tofusushi oli oikein maukas, tofun sisässä oli sitruunaista(?) riisiä ja jotain siemeniä.

Ei ollenkaan hullumpi lounas, tuun varmasti käymään toistekin. Pikkasen oli kielimuuria, mutta vahvasti sain sen käsityksen että nää ruuat oikeesti on vegaanisia. Jos haluaa varmistaa että seisovassa pöydässä on vegaanisia juttuja niin kannattaa soittaa tai käydä etukäteen, toivottavasti joku muukin kyselee kasvisruuan perään niin huomaisivat että sille on tarvetta ja laittaisivat tofua ja kevätrullia joka päivä esille.

Pinninkatu 32 (Tammelantori)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti