lauantai 7. toukokuuta 2016

Friends & Brgrs


Keskustorille ilmestynyt Friends & Brgrs tarjoaa tästä päivästä lähtien vegaanisia hampurilaisia. Me käytiin nappaan ateriat mukaan ja siirryttiin puistoon syömään. Ihana aurinko ja kesä! Hampurilainen sisältää kasvispihvin lisäksi karamellisoitua sipulia, salaattia, tomaattia (pyysin ilman) ja aiolia. Ateria maksoi 12.5e, lisäksi otin aiolidipin (1e), pelkkä hampurilainen olisi ollut 9e (tai 8e, en oo ihan varma).

Hampurilainen oli tosi herkullinen! Pihviin oli saatu paljon makua ja karamellisoitu sipuli ja varsinkin aioli oli loistavia. Aioli oli tosi valkosipulista, mutta ite tykkään just sellasesta. Vaikka hampurilainen ei ole suuri, oli se kuitenkin aika tuhti. Aioli sopi myös ranskalaisten kanssa mainiosti. Kokonaisuutena tosi hyvä ateria, joskin vähän kallis.

Ravintola oli sisältä tosi siisti, ei tullut mieleen hesburgerin tapainen pikaruokapaikka, mutta toisaalta ei ihan ravintolakaan. Mutta viihtyisän oloinen, ihan hyvin voisi sielläkin syödä.


Hämeenkatu 17
http://friendsandbrgrs.com/fi
https://www.facebook.com/Friends-Brgrs-670926826343899/

5 kommenttia:

 1. Mitenkähän, oliko aioli tosiaan vegaanista?

  VastaaPoista
 2. Eilisestä lähtien tarjolla on ollut vegaanista aiolia. Siellä on varmastikin muissa annoksissa epävegaanista aiolia, en usko että siihen epävegaaniseen on tullut mitään muutoksia. Siellä ravintolalla oli iso mainos kuukauden hampurilaisesta, joka on siis tämä vegaaninen. Siinä luki erikseen vegaaninen aioli. Myös ton aiolin tekijä kertoi Vegaaninen Tampere -facebookryhmässä että vegaanista on :)

  VastaaPoista
 3. Kävin kanssa testaamassa tuon viikonloppuna, tykkäsin siitä pihvistä mitä hampparissa oli ja varsinkin karamellisoitu sipuli oli törkeän hyvää! Myyjä sai mut luulemaan, että dippi kuuluu ateriaan (jos kysytään "ja mikä dippi?") ja otin sen aiolin siihen ja noh jos olisin tiennyt sen maksavan olisin jättänyt välistä. Hamppariin aioli kyllä sopi, mutta omaan makuuni tykkään enemmän majoneesi ym. hampparikastikkeista. Aioli oli tosiaan todella valkosipulista! Kokonaisuutena todella jees, mutta hinta hieman kirpaisi.

  VastaaPoista
 4. Kävin kanssa testaamassa tuon viikonloppuna, tykkäsin siitä pihvistä mitä hampparissa oli ja varsinkin karamellisoitu sipuli oli törkeän hyvää! Myyjä sai mut luulemaan, että dippi kuuluu ateriaan (jos kysytään "ja mikä dippi?") ja otin sen aiolin siihen ja noh jos olisin tiennyt sen maksavan olisin jättänyt välistä. Hamppariin aioli kyllä sopi, mutta omaan makuuni tykkään enemmän majoneesi ym. hampparikastikkeista. Aioli oli tosiaan todella valkosipulista! Kokonaisuutena todella jees, mutta hinta hieman kirpaisi.

  VastaaPoista
 5. Hinta on kyllä kova :( Mä kaipaisin siihen vielä jotain raikkautta, esim. grillattu ananas. Tampereella on niin kauheesti hyviä ruokapaikkoja, että tän hintaisten ruokien pitäis olla superhyviä että pääsisivät vakkarilistalle.

  VastaaPoista