maanantai 16. toukokuuta 2016

Roast


Tästä piti tulla niin iloinen postaus ja sitten sain ton ruuan eteeni. Yksi isoimmista ravintolapettymyksistä ikinä :( Roastissa on uusi menu ja tarjous, jolla 12.6 asti pääruuasta saa oman iän verran alennusprosentteja. Luin menun läpi ja kun sieltä löytyi kaksi annosta joissa on seitania lähdettiin heti syömään. Tarjolla on seitanhampurilainen (16e) ja seitanpyttipannu (17e), mä ajattelin kerrankin poiketa tavoistani ja valitsin pyttipannun (ilman epäveg. dippiä) ja sen lisäksi talon leipää (2e). Voi itku, ei tuo maistunut miltään. Siis ihan tosissaan, ei millekään! "Pyttipannu" sisälsi keitettyä perunaa, mautonta seitania ja kasviksia (porkkana, retiisi, parsa). Mun maailmassa pyttipannu on maukas pannulla paistettu ruoka, tää ei sitä ollut. Kahdesti lisäsin suolaa.

Varmaankin (?) jonkun mielestä tää on tosi hyvää. Kevyttä, mietoa kasvisruokaa. Tosi kevyttä, tosi mietoa kasvisruokaa. Annoin palautetta ruuasta, jos käytte syömässä ni antakaa ihmeessä tekin. Voihan olla että mä olen outolintu ja muiden mielestä tää on loistavaa. Meillä on muutaman viikon päästä tuonne suvun kanssa varaus, toivottavasti silloin seitanhampurilainen olis maukkaampi kuin mitä tää oli.

Tammelan puistokatu 34
http://roast.fi/

5 kommenttia:

 1. Mikä se semmonen pyttipannu missä perunoita ei oo paistettu semmosiksi rapsakan ruskeiksi!?

  VastaaPoista
 2. Heimo, niinpä. Lisäksi nuo perunat ja muut kasvispalat näyttää muutenkin tosi isoilta, etenkin kun on itse tottunut pyttipannuun jossa kaikki on pieniä sieviä kuutioita/paloja.

  -Ansk

  VastaaPoista
 3. Joo ei tää pyttipannu ollut, ei sitten millään! Puolikkaita keitettyjä perunoita ja liki raakoja porkkanan paloja. Seitan tulee heille kuulemma valmiiksi marinoituna(?!?), joten eivät varmaan tajunneet että se vois myös maistua jollekin. En tiedä olisko tää just ja just mennyt lisukkeesta jos tosss vieressä olis ollu kunnon seitanpihvi tai jotain. Puuh. Palaute otettiin kyllä hyvin vastaan, joten toivottavasti tilanne muuttuu. Aika turha ottaa seitania menuun jos siitä ei osaa mitään tehdä.

  VastaaPoista
 4. Kävin syömässä seitanpurilaisen listan ekana päivänä ja oli kyllä ainakin mun mielestä ihan kelpohyvää, mutta ei nyt todellakaan mikään suosikki tullut, mutta kyllä sen syö kun olette menossa :)

  VastaaPoista
 5. Okei, kiitos, uskaltaa sit käydä sen testaamassa :) Varmaan siinä se bbq-kastike auttaa aika paljon.

  VastaaPoista