tiistai 28. kesäkuuta 2016

Grub - Global Street Food

SULJETTU
Nam!
Aloitetaan heti tuolla ni ei oo epäselvyyttä kuinka hyvää tän päivän ruoka Grubissa oli :) Laukontorilla on jo hetken aikaa ollut ruokakoju josta saa erikseen pyytämällä vegaanista Banh Mi:a. Mulla ei oo hajuakaan mitä tuo termi tarkoittaa mutta hyvää oli :) 7.5 euroa maksava patonki oli maukas, seitan todella hyvää, majoneesit toi makuun hyvää syvyyttä ja jopa kasvikset oli maustettu hyvin. Majoneesia oli tarpeeksi jotta leipä oli mehukas ja seitan oli tosi mehevää, ei kuivaa tai mautonta. Kasviksiakin tuli syötyä ihan vahingossa kauhee määrä :)

Muuten ihan täyskymppi, mutta leivän päällä oli korianteria (vaikka sitä ei täytelistassa lue) ja koska en voi sietää korianteria jouduin kaivelemaan sitä silppua pois leivän välistä ennen joka haukkasua. Joo, olen erikoinen, mutta mun mielestä korianteri maistuu ihan saippualle, enkä selviä siitä :D Mutta kun korianterin sai pois ni ihan täydellinen leipä, siis just sitä (!!) mitä oon Tampereelle kaivannut! Täydellinen lounas tai välipala ja suurempaan nälkään voi ostaa patongin lisäksi ranskalaiset ja juoman (+3e). Maistelin ranskalaisia avomiehen annoksesta ja ne oli kans hyviä. Majoneeseista kolme saa vegaanisena (valkosipulia ei saa), joten lisädipitkin onnistuu. En tiedä kehtaisko mennä heti huomenna uudestaan patongille :DVaunu löytyy Laukontorin laidalta, läheltä Radiokirppistä.

Laukontori

5 kommenttia:

 1. Juuri tänään kavelin tuosta ohi, hitsi kun en huomannut.. sitä ennen söin vihiksen tajuttoman kovaan nälkään kun en yhtään muistanut mitä muuta tuolla on. Ensi kerralla kun pyörin kaupungilla niin menen ehdottomasti kokeilemaan tuota!

  VastaaPoista
 2. Suosittelen! Meidän piti itseasiassa käydä siinä kesäkahvila Kesämansikassa josta saa vihiksiä ja hodareita, mutta torilla muistin että jostain piti saada seitanpatonkia ja etsittiin tuo koju :) jälkkäriks oli tarkoitus testata hodari mutta eihän sitä olis millään jaksanu! Täytyy käydä testaamassa sekin koju piakkoin.

  VastaaPoista
 3. Ai sä oot yksi niistä, joiden mielestä korianteri maistuu saippualle. Se on kuulemma ihan geneettinen ominaisuus, eikä sitä voi muuttaa.

  Mä tykkään korianterista.

  - Kemppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä senkin voi muuttaa :) Joskus en sietänytkään korianteria, edes pieniä määriä. Nyt taas se on älyttömän hyvää eikä sitä voi olla liikaa ruoassa. Samanlailla siihenkin pitänee totutella kuin muihinkin makuihin.

   Poista
 4. Joo mä oon käsittänyt että se liittyy jotenkin hajuaistiin :D On kyllä niin kamalan pahaa että pilaa pienissäkin määrin koko ruuan.

  VastaaPoista