keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Särkänniemi


Tämän postauksen lisäksi, kannattaa lukea tämä: http://www.sarkanniemi.fi/blogi/herkkuruokaa-myos-vegaanille/ :)

Vietettiin eilinen Särkänniemessä. Facebookin Vegaaninen Tampere -ryhmässä kerrottiin, että vegaanista ruokaa saa Pelitori Snacksista ja Koskigrillista (molemmissa ranskalaiset falafeleillä) sekä Pelle Pizzerian buffetista. Me päädyttiin buffettiin (12.5e), jossa ravintolavastaavan lupauksien mukaan oli mm. "runsas salaattipöytä". Noh, runsas on selkeesti aika venyvä käsite; siellä oli lautasella näkyvien ainesten lisäksi muistaakseni vain tomaattia ja porkkanaraastetta. Pitsaan sai valita kaksi täytettä ja se oli maultaan ihan jees, tai siis sellaista mitä voi kuvitella sen tuollaisessa paikassa olevan. Maha tuli täyteen, joten ei syytä valittaa, mutta ens kerralla valitsen kyllä nuo ranskalaiset falafeleillä, jotka maksoi muistaakseni 7.9e.Popcornit sentään oli hyviä :)

Särkänniemi

2 kommenttia:

  1. Tosiaan runsaamman (ja edullisemman) salaattipöydän olisi löytänyt Välkkeestä Näsinneulan juurelta. Heidän falafelinsa ovat vegaanisia ja lounaalta löytyy riisiä ja rakuunaporkkanoita kyytipojaksi. :) Joskus saattaa myös olla vegaanista keittoa tarjolla (kuten superherkullista tomaattikeittoa). Ja kahviin sieltä saa soijamaitoa. Annoksia myös löytyy ja falafelannoksen saa vegaaniseksi kun pyytää tsatsikin tilalle jotakin muuta, kuten hillotettua punasipulia.

    VastaaPoista
  2. Oho, tää kommentti oli mennyt multa ohi, pahoittelut siitä! Loistavaa että kerroit Välkkeestä, syödään ehdottomasti siellä ens kerralla :)

    VastaaPoista