keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Huurre


Oho, en kirjoittanut blogiin yhtään postausta viime kuussa! Facebookin puolella oon kyllä ollut aktiivinen, mutta ei oo tullut testattua uusia annoksia tai ravintoloita niin ei oo tullut postailtua tänne. Pahoittelut! Tällä viikolla on vielä tarkoitus mennä testaamaan Muusa, joten eiköhän tää tästä taas lähe :)

Foodoralta tuli sähköpostia, että kuljetus on ilmainen toukokuun ajan, joten päätin viimein testata Huurteen Vegan burgerin (15,9e). Mun mielestä 16e on hampurilaisateriasta aika paljon, mutta oon kuullut tosta kehuja joten päätin heittäytyä. Annos oli ikävä kyllä pienoinen pettymys :( Mikään ei ollut suuremmin pielessä, mutta kokonaisuus jätti kylmäksi. Pihvi oli vähän mitäänsanomaton, kastikkeessa maistui vahvasti vain sriracha ja ranskalaisia oli hintaan nähden turhan vähän. Jos tää maksais esim. 11,9e niin toimis hyvin peruspubihampparina, mutta tälläisenä on kyllä turhan kallis. Tilasin hampurilaisen ilman pico de galloa (koska korianteri), mutta vaikea kuvitella että se olis tehnyt tosta hampurilaisesta mielettömän hyvän. Ranskalaisten kanssa tullut vegeneesi oli onneks tosi hyvää.

Täytyy huomauttaa, että Huurteen naapurissa on Sanna, josta saa seitan/vege/tofuhampurilaisaterian (sis. juoma) kuudella eurolla. Ja joo toki nää on täysin erilaiset paikat, mutta jos miettii esim. kotiin tilaamista niin ite tilaan jatkossakin ruokani Sannasta. Jos on Huurteessa muuten käymässä ja iskee nälkä, niin sitten söisin tän :)

Sammonkatu 46
http://publichousehuurre.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti