lauantai 6. toukokuuta 2017

Rillinki


Meitsin kesäkausi on virallisesti avattu! Rillingin terassilta saa viime kesäiseen tapaan myös vegaanista ruokaa, mä testasin tänään viime kesän lempparini eli currywurstin ranskalaisilla (7,5e). Toimii edelleen mainiosti! Nakki on vieläkin Poutun kasvisgrilleri joka ei mun mielestä oo paras vegaaninakki, mutta se on tän annoksen ainoa (pieni) miinus. Currykastike on tosi jees ja currymajoneesi sopii loistavasti annokseen. Majoneesivaihtoehtoja on muitakin.

Mun mielestä Rillinki on ehdottomasti kaupungin kivoin terassi ja kun siihen lisää hyvän vegaanisen ruuan, ei kauheesti tarvi miettiä missä sitä kesällä tulee hengailtua. Ruokalista on vielä tosi niukka, mutta tulee laajenemaan kesän edetessä ja hetken päästä Rillingistä saa myös viime kesältä tuttuja valkosipulileipiä. Viime kesän fiiliksiä voi lukea täältä: http://gastropapu.blogspot.fi/2016/05/rillinki.html.

Jee kesä on alkanut! (Toivottavasti ens viikolla ei tuu lunta)

Hämeenpuisto 24
https://www.facebook.com/rillinki

2 kommenttia:

  1. Viime kesällä piti käydä monta kertaa, mutta se vain jäi :( Söin muuten ensimmäistä kertaa elämässäni currywurstia Berliinissä ja vitsi että oli hyvää! Jos tuo nakki tuosta muuttuu niin sitten voisi kokeilla annoksen, poutun kasvisgrilleri ei minuun oikein uppoa..

    VastaaPoista
  2. Joo toi kasvisgrilleri on kyllä tylsä kun olis niin paljon hyviä vaihtoehtoja. Onneks tuo currykastike on niin hyvää, ettei se grilleri liikoja häiritse. Suosittelen testaamaan :)

    VastaaPoista