keskiviikko 30. elokuuta 2017

Baba's Kitchen


Oho, nyt löytyi kerta heitolla uus lemppari lounaspaikka: Baba's Kitchen Tullintorilla! Ruoka oli niin loistavaa, että tekis mieli mennä heti huomenna uusiks lounaalle <3 Lounaslautanen maksaa 10e ja sisältää erilaisia salaatteja, falafelejä, hummusta ja tsatsikia. Kun pyytää annoksen vegaanisena saa soijapohjaista tsatsikia.

Oikeesti, niin ihanaa ruokaa, että tälläinen "hampurilainen ranskalaisilla on parasta ruokaa" -tyttö ihan hämmentyi. Ihania makuja jotka sopivat loistavasti yhteen mutta kuitenkin kaikissa oli oma selkeä makunsa. Falafelit oli ihan kaupungin kärkikastia, en äkkiseltään keksi mistä olisin saanut parempia. Käsittääkseni salaatit vaihtelee vähän päivittäin, joten annos pysyy mukavan tuoreena vaikka söisi useasti (jota aion tehdä). Annos oli todella täyttävä, mutta toisaalta ihanan kevyt lounasruuaksi. Tuliko selväksi, että oli aivan ihanaa? :)

Jos tämä hehkutus ei vielä oo vakuuttanut, niin mainittakoon että palvelu oli aivan ihastuttavan rempseää ja välitöntä ja lounaaseen kuuluu myös kahvi/tee. Paikka oli puolen päivän aikaan todella täynnä, mutta vaihtuvuus oli nopeaa eikä pöytää (tai ruokaa) juurikaan joutunut odottamaan.

Tullintori, Tullikatu 6
http://babas.fi
Facebook-sivut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti