tiistai 1. elokuuta 2017

Pizzeria Luca


Perustin Gastropavulle viikonloppuna instagram-tilin! Oujee! Nimi on yllättäen gastropapu ja sieltä löytyy tällä hetkellä yksi postaus; kuva tuosta pitsasta :) Mutta eiköhän sinne sisältöä ala tippumaan, vaikuttaa aika kivalta.

Mutta sitten Pizzeria Lucaan. Oon harkinnut paikan testaamista jo hetken mutta jostain syystä listalla olevat vegaanipitsat ei oo nostattanut hirveetä pitsanhimoa, joten testaaminen on jäänyt. Tänään mietittiin helppoa lounasta kaupungista ja löydettiin Lucan 10 euron lounaspitsat. Vegaaninen lounasvaihtoehto näyttäis olevan joka päivä marinara, joka tuntuu vähän pöljältä kun liha- ja kasvispitsat vaihtuvat päivittäin. Jostain syystä tänään ärsytti myös yllättävän paljon se että lihapitsa maksoi saman verran kuin tää mun.

Jos haluaa lukea tarkemman (paremman) arvioinnin tästä pitsasta suosittelen lukeen Hyvän kurkun postauksen paikasta :) Mulla oli hyvin samankaltaisia fiiliksiä kuin Villellä; jotain jäi puuttumaan. Eka haukkaus oli ihan taivaallinen kun maut tuli yllärinä ja pitsa oli kuumaa. Pitsa kuitenkin jäähtyy nopeasti ja makuihin vähän turtuu. Mietin että puuttuuko tomaattikastikeesta vähän suolaa vai oliko se vaan vähän liian makeaa. Valkosipulia ja basilikaa olis saanut olla enemmän, oikeastaan makua(!) olis saanut olla enemmän. Ei ollenkaan kehno pitsa, mutta ei ampaissut kaupungin parhaat lounaat -listalle. Toivottavasti lounaspitsana saisi joskus vaikka tryffelitahnaa, herkkutatteja ja pinjansiemeniä sisältävää tartufoa.

Pizzeria Lucan pitsoja kuljettaa Wolt.

uusi osoite Frenckellinaukio 4
http://pizzerialuca.fi/

2 kommenttia:

  1. Testattiin miehen syntymäpäivänä Tartufo ja hintaan nähden pettymys, vaikka hyvää olikin. Ongelmana ehkä juuri se, kun makuun turtuu hetken päästä ja ei se mikään maailman täyttävin ole. Myös olen ihmetellyt tuota jokapäiväistä vegaanista vaihtoehdottomuutta, noh onneksi on tosiaan parempiakin paikkoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ton Tartufon hinta on sen verran kova, että täytyis olla tosi hyvää että olis sopiva hinta. Toivottavasti alkais vegaaniset lounaspitsat kiertään niinkuin muutkin ni menisin ehdottomasti testaan ton Tartufon tai jonkun sovelluksen siitä. Marinaraa tuskin meen uudestaan syömään. Ja joo, Tampereella on niiiin paljon hyviä vegaanipaikkoja, että valinnanvaraa on enemmän kuin vatsassa tilaa :)

      Poista