keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Ruby & Fellas


SYÖ-viikot on käynnissä. Käytiin tänään testaamassa Ruby & Fellasin kymmenen euron annos, eli Veg submarine: maissipatongin välissä mustapapupyöryköitä tomaattikastikkeessa, vegemajoneesia ja paahdettua sipulia ja lisäksi bataattiranskalaisia. Jonoa oli keskiviikkona kuuden maissa melko paljon, mutta ruoka tuli silti puolessa tunnissa.

Annos oli ihanan runsas! Kaksi palaa maissipatonkia, kaksi mustapapupyörykkää, reilusti salaattia ja valtava kasa bataattiranuja. Seesaminsiemeninen patonki oli herkullinen ja mustapapupyörykät oli hyviä, ei mitenkään erityisen mahtavia mutta tosi jees. Paistetut lehtikaalit oli mulle uusi tuttavuus ja ne oli kivoja ja herkullisia :) Chipotle-vegemajoneesi oli hyvää ja retiisit, kurkut ja muut sopi kaikki hienosti yhteen. Ainoa mikä mun mielestä riiteli vähän kokonaisuuden kanssa oli kookoksinen tomaattikastike josta kookos puski liikaa läpi. Mulle olis varmaan riittänyt kastikkeeksi pelkkä majoneesi jos sitä olis ollut enemmän ja tilaankin tän sillai jos syön vielä toiste. Kookos ei kyllä ole mikään mun lemppariaines yleensäkään, joten varmasti muut voi tykätä!

Suosittelen testaamaan tän annoksen, varsinkin nyt SYÖ-viikkojen aikana (26.1.–8.2.2018) kun se maksaa vain kympin! Tämä annos on myynnissä myös SYÖ-viikkojen ulkopuolella, silloin patongin hinta on 12e ja siihen voi ostaa kaveriksi vaikka ranskalaiset 3,5e tai bataattiranskalaiset 4e.

Hämeenkatu 15
http://www.rubyandfellas.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti