sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Telakka


Telakalla on tammikuussa kaikki kasvisannokset -50%. Käytiin testaamassa listalta seitan- ja falafelburgerit (molempien norm. hinta 16,6e).

Seitan oli maultaan hyvä, mutta olisin toivonut siihen rasvaisuutta. Pihvistä tuli mieleen sellainen seitankinkusta leikattu paksu siivu, ei sellainen mehevä pihvi mitä olisin toivonut. Hummus ja salsa oli hyviä, mutta ei sit kuitenkaan ihan ne omat lempparikastikkeet. Majoneesi olis ehkä tuonut tähän kaivattua mättöfiilistä. Ihan ok perushamppari, mutta enempi tuon -50% hinnan arvoinen kuin tuon täyden 16,6 euron. En tiedä onko bataattiranuja/ranskalaisia normaalistikin noin vähän vai liittykö tähän tammikuutarjoukseen. Yks iso miinus molemmissa hampurilaisissa oli jääkylmät tomaattisiivut, jotka teki hamppareista turhan viileitä


Puolison falafelpihvi oli maukas ja siihen tuo hummus&salsa sopi paremmin kuin seitaniin. Pidän siltikin tuota 16,6 euroa turhan korkeana hintana näin perushampparista.

Oletteko käyneet testaamassa näitä, tai Telakan muita vegaaniannoksia? Mitä ootte tykännyt? Onkohan musta tullut tosi nirso?

Tullikamarin aukio 3
http://www.telakka.eu/ravintola/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti