sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Friends & Brgrs


Friends & Brgrs aloitti pari viikkoa sitten kotiinkuljetukset ja sain heiltä mailia että haluaisinko testata uutta palvelua. No todellakin! Tilattiin eilen ateriat kotiin ja päästiin herkuttelemaan. Tilattiin kaksi erilaista vegaanista hampurilaista: listalta löytyvä Vegan Brgr ja toinen vähän tuunattuna (aterian hinta 12,5e + dippi 1e).

Vegan Brgr:ssa on vegaanisen (papu?)pihvin lisäksi pikkelöityä punasipulia, uunipaahdettua tomaattia, salaattia ja vegaaninen Aioli-majoneesi. Ennen vegaanisessa hampparissa oli todella makeaa karamellisoitua sipulia, nyt pikkelöityä. Pikkelöity sipuli ei oo mun suurin lemppari ja tässäkin se jäi vähän irralliseksi. Perushyvä hamppari, mutta vähän yllätyksetön. Esim.vegaaninen juusto toisi lisää makua.

Tuunattuun Vegan Brgr:iin otettiin vegaaninen pihvi, tomaatti-chilihilloa, salaattia ja vegaanista Aioli-majoa. Chilihillo on aivan ihanaa ja sopii valkosipulimajon kanssa mahtavasti yhteen. Tässä versiossa maut on ihanassa harmoniassa! Tätä ei tosiaan löydy valmiina listalta mutta vegaanisen pihvin saa vaihdettua maksutta mihin vaan hamppariin, joten saa helposti muokattua.

Ranut ei oo niin rapeita kuin paikan päällä mutta lämpimiä ne on ja se on jo paljon. Näitä ranuja ei voi edes verrata muiden paikkojen pakasteranuihin, pelkästään näiden takia kannattaa testata Friends&Brgrs :) Valkosipulimajoa vois syödä kulhokaupalla, aivan mahtavaa!


Kuljetus-alueen kartta napattu Friends&Brgrs:n facebook-sivulta.


Kotiinkuljetus numerosta 040 64 64 627
Hämeenkatu 17
http://friendsandbrgrs.com/fi/
Facebook

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti