maanantai 16. heinäkuuta 2018

Papu ja Pata


Huomasin eilen facebookista että tänään aukeaa Kalevaan uusi lounaskahvila Papu ja Pata ja koska heidän lounasbuffet on kokonaan vegaaninen oli pakko uhmata hellettä ja hypätä pyörän selkään! Buffet maksaa normaalisti 10,9e, mutta nyt avajaisviikolla ma-ke 8e. Lounaan lisäksi vitriinistä löytyy muutama vegaaninen vaihtoehto, tänään oli ainakin vihiksiä ja korvapuusteja.

Näillä helteillä ei tehnyt mieli syödä kerralla paljoa joten ostin lounaan mukaan. Tarjolla oli lasagnea, tomaatti-kookoscurrya ja linssikeittoa. Ruuat vaihtelee päivittäin, mutta hyvä ja raikas salaattipöytä on osa lounasta aina. Lasagne oli mun makuun turhan miedosti maustettu mutta curry sen sijaan oli todella onnistunut! Salaattipöydän ainekset oli tuoreita ja kaikki oli laitettu nätisti esille. Leivän kanssa oli yrttilevitettä ja lounaaseen kuuluu kahvi/tee ja vaihtuva pieni makea herkku (tänään mokkapala). Puoliso osti mukaan vihiksen ja kehui sitä, täytyy itsekin testata pian.

Papu ja Pata oli todella iloinen ja tervetullut yllätys! Lounas varmaan kehittyy ja mahdollisesti laajentuu vielä, mutta tälläisenäkin todella onnistunut kokonaisuus. Toivottavasti myös vitriiniin ilmestyy lisää vegaanisia herkkuja. Käykäähän testaamassa ja antamassa palautetta!
Tämän viikon lounaslista Papu ja Pata -nettisivuilta.

Sammonkatu 15

2 kommenttia:

  1. Nyt erisuuri kiitos tästä vinkistä, pitääkin pian suunnistaa kohteeseen :)

    VastaaPoista
  2. Voi ei, sain ilmoituksen kommentistasi vasta nyt! Papu&Pata on kyllä Tampereen paras lounaspaikka, toivottavasti oot ehtinyt käymään :)

    VastaaPoista