sunnuntai 8. marraskuuta 2020

Linkosuo

 

Viimein saan aikaiseksi kirjoittaa tästä uudesta Tampereen lounaspaikkojen helmestä! Asemakeskuksen Linkosuon maut vakuutti jo Pintxo-viikolla ja nyt oon syönyt sieltä lounasta kolmesti. Buffetissa ei oo kauheesti vegaanisia vaihtoehtoja, mutta sivupöydällä on erikseen vegaanisia tuotteita. Aiemmin nettimenussa on lukenut vain että tarjolla on myös vegaaninen vaihtoehto mutta huomisesta alkaen vegaaninen ruoka näyttää löytyvän myös nettimenusta joten ruokailut on helpompi suunnitella etukäteen. 

Vegaaniruuissa on käytetty todella laadukkaita raaka-aineita (esim. Moving Mountains -pihvejä) ja salaattipöydässä on ollut välillä ihan loistavia salaatteja. Jos vegaanista ruokaista salaattia ei löydy pöydästä kannattaa kysäistä keittiöltä, viimeksi kantoivat pöytään pyynnöstä soijasuikalesalaatin. Ruokien maut on ollut todella herkullisia ja lounas on mukavan edullinen (10,7e, cardu-sovelluksella 10e). Mukaan otettuna ruokaa saa ottaa todella paljon, salaatille saa erillisen rasian. 








Paikan päällä olen syönyt vain kerran, silloin tarjolla oli burgerbuffet. 

Ainoa iso ongelma tässä paikassa on se että lounasta on tarjolla vain klo 10.30-13.30. Itse olen tuohon aikaan aina töissä, joten take away -ruuat on puoliso hakenut mulle. Käsittääkseni tän hetken lounasajat liittyy koronaan joten toivottavasti jossain vaiheessa alkaisivat olemaan auki esim. kolmeen. 

Peltokatu 26

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti