maanantai 16. marraskuuta 2020

Heval Ratina

 


Testissä Ratinan Heval! Ollaan kerran käyty katsomassa buffetin tarjontaa mutta se on tosi lihapainotteinen joten ei jääty syömään enkä edes hoksannut katsoa löytyykö menusta jotain vegaanista. Selailin eilen facebookin Vegaaninen Tampere -ryhmää ja löysin vinkin että Hevalista saa seitankebabia ja kuvan annos oli aivan valtava joten halusin ehdottomasti testata paikan. 

Tilasin seitankebabin riisillä (10,9e) johon kuuluu salaattipöytä (klo 17 asti jolloin buffet korjataan pois). Annos oli suuri ja tosi täyttävä muttei ihan niin valtava kuin olin netin kuvista nähnyt. Söin mahan täyteen ja osa jäi vielä huomiseksi evääksi. Seitan oli hyvää ja ehkä paikan päällä tehtyä, en ainakaan tunnistanut tätä miksikään tutuksi merkiksi. Menussa lukee että kaikki seitankebab-annokset on kastikkeita myöten 100% vegaanisia ja myyjä erikseen sanoi että tähän tulee eri kastikkeet kuin liha-annoksiin. Salaatissa ollut kastike vaikutti kyllä kovasti epävegaaniselta mutta pakko kai on luottaa että vegaanista on. 

Tykkäsin salaattipöydästä tosi paljon! Kerrankin sai muutakin kuin salaattia ja sipulia ja salaattipöydän antimet toi seitanannokseen kivaa vaihtelua. 

Tosi kiva paikka ja hyvä ruoka! Käydään varmasti toistekin, täytyy vaan ehkä vielä tivata noista kastikkeista ja jos ne todella on vegaanisia niin täytyy testailla koko lista läpi.

Kauppakeskus Ratina 3krs., Vuolteenkatu 1
https://www.hevalratina.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti