sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

VG Wok

 


Oho, onpas edellisestä blogipostauksesta vierähtänyt aikaa! En oo oikein testaillut uusia ruokapaikkoja mutta tänään tilasin viimein VG Wokista ruokaa! Foodorassa on 4.4 asti tarjous jossa kaikista ruuista saa -20% ja kotiinkuljetuskin on ilmainen!

Olipas tajuttoman hyvää! Tilasin massaman curryn (sis. riisin), yhden kevätkääryleen (kauhea virhe, olis pitänyt tilata ainakin neljä), täytetyn patongin (ilman korianteria) ja Hu Tieu xao -annoksen joka sisälsi mm. riisinuudelia, tofua ja soijasuikaleita. Ihan hyvä ruokamäärä yhdelle! Kaikki maksoi yhteensä 21.6e joten ihan hirmuedullista! Maistelin vähän kaikkea ja tästä riittää ainakin vielä iltapala ja huomiset eväät, voipi olla että huomenna illallakin mutustelen vielä näitä vaikka varsinkin toi riisinuudeliruoka on niin koukuttavaa että huomaan koko ajan ottavani vielä yhden haarukallisen vaikka maha on ollut täynnä jo pitkään.

Hu Tieu xao oli tosiaan todella hyvää. Eka haarukallinen oli ehkä hieman tylsä mutta maut sopi hienosti yhteen ja maku vain syveni syödessä. Tuli mieleen kesä ja festareiden ruokakojut! Iso annos, nyt 7,6e, normaalisti 9,5e. Kevätkääryle (1,6e, normaalisti 2e) oli paras mitä oon Tampereella (tai missään?) syönyt! Todella tuhti ja maukas, tilaan ehdottomasti seuraavalla kerralla noita neljän kappaleen annoksen (nyt 4,8e, normaalisti 6e). Massaman curry oli maukas ja herkullinen (nyt 7,6e, normaalisti 9,5e) mutta mun makumaailmaan osui enemmän tuo riisinuudeliruoka. Patonki (4,8e, norm. 6e) oli myös tosi hyvää ja tosi edullinen. Täytteenä olevat soijasuikaleet oli kivasti maustettu ja maut tuki kivasti toisiaan. 

Ihan huippuhyvä paikka! Tilaan varmasti monesti uudestaan! Onko sulla omia lemppareita tuolta mitä kannattaisi ehdottomasti maistaa?

2 kommenttia: