perjantai 8. tammikuuta 2016

Neste Kekkosentie


Vegaaninen tarjonta loppunut.


Nyt on hyviä uutisia! Kekkosentien Nesteellä (Tammela, Kalevan puistotien päässä) on tarjolla kolmea erilaista vegaanista leipää! He kertoivat tarjonnasta Facebookissa jo viime viikolla, mutta olin vakaasti päättänyt, etten todellakaan lähde tonne pakkaseen taivaltamaan tofupatongin takia. Noh, tänään kertoivat, että heille on tullut myyntiin myös Pirkan uusia vegaanisia jäätelöitä, joten hitto, laitoin kasoittain vaatetta päälleni ja lähdin taivaltamaan tota huimaa puolen kilometrin matkaa ja ostin kotiin maistettavaksi kaikkia vegaanisia tarjottavia.

Vitriinissä oli valmiina avokado- (4.4e) ja tofuleipiä (4.9e) ja pyynnöstä valmistavat lisäksi pariloituja tofupatonkeja (5.3e). Tofupatongissa oli hyvänmakuisen tofun lisäksi kirsikkatomaatteja, rucolaa ja vegaanista tsatsikia. Tosi hyvää, just tälläsestä valmisruuasta oon haaveillu, vegaanisia leipiä/patonkeja ei oikein mistään saa, ainakaan täältä Tammelasta. Vitriinin tofuleivässä oli tofun lisäksi suolakurkkua ja porkkanaraastetta vegemajoneesilla. Tosi hyvää! En osaa päättää kumpi oli parempaa :) Avokadosta en yleensä tykkää, mutta tuo avokadoleipä oli hyvää, joskaan ei mun maailmassa yltänyt samalle tasolle tofuleipien kanssa. Avokadosta tykkääville varmastikin ihan kymppi. Ostin myös smoothien, jossa oli mustikkaa, mangoa, banaania ja soijamaitoa (4.95e). Tais olla mun ensimmäinen smoothie ikinä, joten en osaa vertailla mihinkään, mutta hyvää oli :) Vitriinileivät tehdään paikan päällä arkiaamuisin, joten en tiedä onko niitä tarjolla varmuudella vielä iltaisinkin, mutta tofupatonkeja saa pyytämällä aina. Valikoima varmaan vaihtelee vähän, välillä on ollut tarjolla myös tofua ruisleivällä.

Todella hyvää, edullista ja helppoa ruokaa, tuun varmasti käymään usein! Tää on sellainen paikka, että ei olis ikinä käynyt mielessäkään, että tarjoavat vegaanista ruokaa ja vielä montaa eri tuotetta! Ihan loistavaa, two thumbs up!

Huoltoaseman yhteydessä on myös pikkuinen K-kauppa, jossa paljon vegaanisia tuotteita. Nappasin pari kuvaa, tarjolla on myös esim. tofua :)




Kekkosentie 28
https://www.facebook.com/Neste-kekkosentie-1068723406495047/

4 kommenttia:

  1. Noi pitää käydä kyllä kokeilemassa! Pikkasen oon kyllä kateellinen, nuo ovat niiiiin hyvän näkösiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olivat kyllä hyviä, ja loistavaa, että on valinnanvaraa! Tofuleivätkin on tarpeeks erilaisia, joten varmasti löytyy kaikille oma lemppari. Odottelen jo kesää, ku voi tosta napata patongin mukaan puistoon :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Joo voi että, tää loppui joskus kuukausi sitten, oon unohtanut muokata tänne :(

      Poista