torstai 7. marraskuuta 2013

Zipatta


Testattiin äsken Zipatta! Käveltiin tädin kanssa siitä ohitse ja ikkunalla olleessa menussa luki kasvispastan alla "myös vegaaninen vaihtoehto", joten sinne hirmuisen nälkäisenä syömään. Mistään muusta annoksesta ei oikein olis saanut vegaanista versiota, joten tilasin (kaura)kermaisen pastan paprikalla, kesäkurpitsalla, porkkanalla ja sipulilla (10.8e).

Kaurakermakastike oli hirmuisen hyvää! En oo muistaakseni syönyt kermaista pastaa ikinä vegaaniaikanani, joten senkin takia varmaan tykkäsin niin kovasti. Muuten en sitten annosta voikaan kauheesti kehua. Kasvikset oli aika mauttomia, ehkä se oli ihan tarkoituksella niin, että kerma tulee hyvin esille. Itse olisin kuitenkin kaivannut kunnon makua myös kasviksista. Annos oli myös pienempi kuin esim. Napolin pastat. Leipää pyysin pastan oheen, mutta tarjoilija ei löytänyt leipien tuoteselostetta, joten ne jäi sitten saamatta. Ruokia jouduttiin odottamaan tunti mikä tuntui vähän turhan pitkältä ajalta, varsinkin kun meitä ennen oli vaan yks neljän hengen pöytä.

Zipatan sisustus on upea ja ravintola on todella viihtyisä. Toivottavasti annoskoko muuttuisi vähän isommaksi tai ainakin tarjolla saisi olla vegaanista alkupalaa ja leipää. Kaurakermakastike oli kyllä niin hyvää, että voisin käydä toistekin, toivottavasti asiat kehittyis vielä vegaaniystävällisempään suuntaa.


Tuomiokirkonkatu 40
http://www.z-ravintolat.fi/zipatta.php

2 kommenttia:

  1. paljon sulla menee kuukaudes rahaa ulkona syömiseen? veikkaan että PALJON :D

    VastaaPoista
  2. Kai sitä jonkin verran menee, mutta harrastuksena kuitenkin aika halpa ja todella herkullinen :) Elämähän on valintoja, käyn mieluummin syömässä kuin leffassa ja mieluummin syön 3 kertaa viikossa ulkona kuin poltan saman rahamäärän perjantaina baariin. Plus blogin pitäminen antaa hyvän tekosyyn :)

    VastaaPoista