tiistai 29. lokakuuta 2013

Coussicca


Saatiin jo alkukesästä lahjakortti Coussiccaan, mutta kun sinne pitää varata etukäteen pöytä eikä me kauheesti suunnitella etukäteen syömisiämme, niin vasta nyt saatiin käytyä. Varasin torstaina pöydän perjantai alkuillalle, mutta jos olis halunnut myöhäisemmän ruokailuajan, olis kannattanut varata pöytä jo päiviä aiemmin. Ruokalista oli sama kuin viimeksi, joten tilasin viime kerrasta innostuneena taas tofusalaatin (13.4e).

Viime kerralla tosiaan annos oli niin mahtava, että tässä kuukausien kuluessa oon muutaman kerran miettinyt, että oliko ruoka todella niin hyvää kun muistan :) No olihan se! Ehdottomasti paras salaatti mitä oon syönyt ja muutenkin yksi parhaista ravintola-annoksista ikinä. Salaatissa oli vähän eri ainekset kuin viimeksi, esim. tällä kertaa pyre oli tehty porkkanoista ja appelsiini ja vesimeloni olivat uusia aineksia. Kokonaisuutena annos oli kuitenkin hyvin saman makuinen kuin viimeksi. En vieläkään osaa ihan tarkkaan analysoida miksi tämä annos on niin herkullinen, mutta ehkä se kulminoituu siihen, että kaikki osaset sopii loistavasti yhteen. Uskallan kyllä suositella, kertokaahan täällä mitä tykkäsitte jos käytte joskus syömässä. Tarjoilija muuten kertoi, että tofu paistetaan normaalisti voissa mutta muuten annos on jo valmiiksi täysin vegaaninen.


Annoksiin sisältyy alkukeitto tai -salaatti ja kahvi. Perjantaina tarjolla oli fenkolikeittoa, joka ei ollut tajunnan räjäyttävää mutta hyvää. Myös leipä kuuluu annoksiin ja se on vegaanista. Varsinkin kaikkien näiden lisäjuttujen takia pidän tuota 13.4e hintaa todella edullisena. Tullaan käymään kyllä jatkossakin, pitää vaan oppia suunnitteleen ravintolailtoja ennakkoon.

Nyyrikintie 2
http://www.coussicca.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti