tiistai 15. lokakuuta 2013

Ravintola 931


Mun on pitänyt jo pitkään käydä tutustumassa Ravintola 931:n kehräsaaressa, mutta vasta tänään päädyttiin sinne siskon kanssa syömään. Netistä en löytänyt ruokalistaa, mutta tarjolla on siis vegaaneille papu-sienisalaatti ja myös vegaanista toastia on mahdollista saada, siinä täytteenä hummusta ja vaihtelevasti muita täytteitä (pieni 4e/iso 7e).

Salaatista löytyy siis herkkusienien ja papujen lisäksi paprikaa, salaattia, hummusta ja balsamicoa (9.9e). Mä en ole suuri herkkusienien ystävä, joten niitä vähän jäi lautaselle, mutta muuten kyllä maistui koko annos. Ei nyt ole kauheesti mitään erityistä kerrottavaa, maistui salaatilta :) Balsamicoa oli mun makuun vähän liikaa ja hummusta olis saanut olla enemmän, jos käyn tän vielä uusiks syömässä niin pyydän niitä eri suhteessa. Myöskin sienien tilalle kysyisin jotain muuta täytettä. Ei nyt mikään uus lempparisalaatti, mutta parempi kun esim. Bistro Venlassa. Tumma limppu toimi leipänä hyvin! Meinasin maistaa vegaanista toastia pienempänä versiona ton salaatin lisäksi, mutta hyvä että jäi toiseen kertaan, tuo täytti kyllä ihan kylliksi.

Palvelu oli tosi mukavaa ja paikka on avara ja viihtyisä. Hyvästä musiikista ja ihanasta näköalasta erityisesti pisteitä. Toastilla täytyy poiketa mahdollisimman pian :)

Kehräsaari B
https://www.facebook.com/Ravintola931

2 kommenttia:

  1. Tää blogi on kyllä ihan huippu, kiitos siitä! :)
    Roastissa on muuten taas uusi lista, mahtaisikohan olla vegaaniystävällisempi..?

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ihana kuulla :) Joo huomasin Roastin uuden menun ja näyttäisi siltä, että ainakin Puunhalaajan Päivällinen on muuttunut taas vegaanimpaan suuntaan. En ole käynyt kysymässä, joten varmaksi en tiedä. Burgerin sämpylä oli ennen epävegaaninen, joten voi olla, että burgerannos kaatuu edelleen siihen :/

    VastaaPoista