torstai 10. lokakuuta 2013

Ruby & Fellas


Ystävällinen lukija vinkkas, että Ruby & Fellasista löytyy nykyään vegaaninen sandwich. Hippie Sandwich nimellä kulkeva annos sisältää pariloitua tofua, soijamajoneesia ja muita lisukkeita paahdetun leivän välissä (14.9e). En oikein tiedä minkä näköistä annosta odotin, mutta yllätyin positiivisesti kun annos tuotiin pöytään. Sandwich vaikutti (ainakin hampurilaisiin verrattuna) melko kevyeltä, mitä se varmastikaan ei ollut :) Kolme isoa siivua vehnäpaahtoleipää, soijamajoneesi ja yrtti-valkosipulitikkuperunat takas, että maha oli täynnä kun lähdettiin kotiin. Tofua ei ollut annoksessa valtavasti, mutta se ei haitannut, koska muita täytteitä oli suhteessa sopivasti. Tofua oli myös yritetty vähän marinoida, mikä oli kiva yllätys, joskin tofu oli vieläkin turhan mautonta. En ihan rakastunut soijamajoneesiin, mutta johtunee ihan vaan siitä, että en ole ikinä tykännyt maustamattomasta majoneesista missään muodossa. Tosi kiva kuitenkin, että tarjolla on vegaanista majoneesia eikä kastikeongelmaa oltu ratkaistu salsalla. Maustetut ranskalaiset oli hyviä, mutta ehkä mulle normaalitkin olis riittänyt kun leivässä oli jo niin paljon makuja.

Ainoa todellinen kritiikki on se, että joko tää mun leipä oli unohdettu paahtaa tai sitten paahto oli vaan niin kevyt, että siitä ei oikeastaan ollut jälkeäkään. Rapeampi leipä olis ollut plussaa. Ja toki jos olis voinut valita, niin olisin ehdottomasti tilannut jotain moniviljapaahtoleipää, mutta ehkä se olis jo liian kaukana Irish Pub - tunnelmasta :) Antaisin tälle annokselle arvosanaksi 8½, mutta kun leipää ei ollut paahdettu niin tippuu kasiin.

Tosi hienoa, että Ruby & Fellas on ottanut listalleen vegaanisen annoksen ja toivotaan, että sitä tilataan sen verran paljon, että seuraavastakin menusta joskus sitten löytyy vegaanista ruokaa. Paikkana Ruby & Fellas on tosi kiva ja eri tyyliin sisustetut alueet luo mukavan tunnelman.


22.2 Päivitystä


Käytiin torstaina teatterissa ja ennen sitä haluttiin syödä jotain. Ruby&Fellas mainostaa nettisivuillaan, että torstaisin kaksi pääruokaa saa yhden hinnalla, joten sinne siis. Annos oli vähän erilainen kuin viimeksi, tofu oli nyt marinoitua ja leipä hyvin paahdettu. Ranskalaisetkin oli parempia tällä kertaa. Ainoa miinuspuoli oli soijamajoneesin vähyys, leipä oli ajoittain jopa vähän kuivaa.Hämeenkatu 15
http://www.rubyandfellas.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti