keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Linkosuo (Ideapark)


Olin tänään Ideaparkissa siskoni ja ihanan siskontyttöni kanssa. En ollut tutkinut ruokapaikkoja valmiiksi mutta kun pysähdyttiin Linkosuolla niin päätin katsoa löytyiskö mullekin jotain. Tarjolla on salaattibuffet, josta saa itse koota haluamansa salaatin joka sitten punnitaan kassalla (oliskohan kilohinta ollut 22e). Tarjolla on vegaaneille salaattipohjan lisäksi ainakin ak-tomaatteja, papusalaattia, kvinoasalaattia, kreikkalaisia perunoita, siemeniä ja paahdettua sipulia. Kuvan annos maksoi 8.25e ja oli yllättävän maittava! Kreikkalaiset perunat ja kvinoasalaatti oli päätähdet mutta muutkin hyviä makuja ja raikkaita aineksia. Lounaaseen kuuluu myös leipä ja levite (oli keijua, joten jee!).

Linkosuo-kahviloita on ympäri Tamperetta, en tiedä onko muualla salaattibuffettia, tai jos on, niin onko yhtä paljon vegaanisia juttuja. Tämän kokemuksen innoittamana aion suunnata Linkosuolle nyt kaupungissakin.

Ideapark
http://www.linkosuo.fi/kahvilat/

2 kommenttia:

  1. Hervannan Duon Linkosuolla on salaattibuffet. Siellä on aina aika hyvin vegaanista syötövää, esim. noita samoja kuin tuossa kokoamassasi annoksessa.

    VastaaPoista
  2. Hyvä tietää, kiitos! Mä en oo tajunnut, että noista peruskahviloista vois joskus löytyä jotain vegaanista. Täytyy aktiivisemmin vaan käydä tutkimassa :)

    VastaaPoista