torstai 25. elokuuta 2016

ResQ Club ja Klubi


Luin eilen uudesta palvelusta nimeltään ResQ Club. Kyseessä on ruokahävikkiä vähentävä yritys, jossa siis asiakkaat "pelastavat" ravintoloiden hävikkiin meneviä annoksia. Suurin osa pelastettavista annoksista tulee ResQ:n listoille lounasajan loputtua. Ravintolat ilmoittavat pelastettavissa olevat annokset ja niiden hinnat ja asiakas ostaa palvelun kautta annoksen ja hakee sen itse ravintolasta. Tällä hetkellä mukana on yli 10 ravintolaa, esim. Gopal :) Ruokavalion voi määritellä asetuksista, joten voit rajata haun niin että vain vegaaniset annokset näkyvät.

ResQ-app tuli ladattua kännykkään heti eilen ja tänään kahden jälkeen katsoin innokkaana olisko jossain vegaanista ruokaa jonka voisin pelastaa :) Klubi ilmoitti että heillä on 10 annosta vegaanista lasagnea menossa hävikkiin ja kun hinta oli vain 3.5e niin tartuin heti tilaisuuteen. Tilaus maksettiin app:n kautta ja sitten vaan Klubille hakemaan annosta.

Annos oli reilun kokoinen ja herkullinen. Soijaa, härkäpapuja ja vegaanista juustoa sopivassa sekamelskassa. Kotona oli salaatteja joten tästä muodostui monipuolinen hyvä lounas ja tuosta lasagnesta jäi vielä puolet illemmalle.

Tosi positiivinen kokemus, toivottavasti moni veg.ystävällinen ravintola lähtee tähän mukaan, täytyy kyttäillä jos sais Gopalista jonkun hyvän tarjouksen joskus :)

https://www.facebook.com/resqclubtampere
https://resq-club.com

Tullikamarin aukio 2
http://www.tullikamari.net/fi/klubi/ravintola

2 kommenttia:

  1. Tammelan Gopal on mukana, muut kaksi ilmeisesti vasta miettivät mukana oloa, vaikka ne on kaikki tuolla lueteltu (don't know why). Kuninkaankadun Gopalissa on oma -30% tarjous ruuasta aina viimeisen puolen tunnin ajan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiitti infosta, muokkasin sen tuohon tekstiin :)

      Poista