lauantai 3. syyskuuta 2016

Pizzarium


Tampereen Pizzarium on suljettu, samalla paikalla nyt Pizzeria Luca.


Onnea herkullisen pitsan ystävät; Pizzarium on auennut tänään Tampereelle! Päätettiin lähteä äsken pienelle iltakävelylle ja jotenkin ihan sattumalta otettiin suunnaksi Hämeenkatu 14 :) Pizzariumista oon kirjoitellut aiemmin Turun ja Helsingin reissujen yhteydessä mutta pakkohan tästä on kirjoittaa myös ihan virallinen blogipostaus!

Tarjolla on aina yhtä tai kahta vegaanista pitsaa, tänään illalla vitriinissä oli marinaraa. Makumaailmaltaan tuo on hyvin yksinkertainen, mutta kun pohja on niin loistava kuin tuolla on, ei täytteitä juurikaan tarvi :) Vegaanisia pitsoja on yhteensä neljä, joten kaikille löytynee oma lemppari! Yksi pala pitsaa maksaa 4.9e / 2 palaa 8.9e / 3 palaa 12.9e. Alkuviikosta lähtien tarjolla on myös vegaanisia arancinoja!

Alla Pizzariumin nettisivuilta löytyvät täytevaihtoehdot

(klikkaa isommaksi)


Hämeenkatu 14
http://www.pizzarium.fi

3 kommenttia:

  1. Oi ihanaa!! Mahtaakohan tuolta saada gluteenitonta? Ja ootko muuten huomannu että melkein Mimosaa vastapäätä on auennu lättykahvila Lettunen? Kuulostaa ihanalta mutta mahtaakohan sieltä saada vegaanisia lättyjä..?

    VastaaPoista
  2. En tiedä saako gluteenitonta, en oikein usko että samoissa tiloissa pystyis tekeen :( En oo kuullut Lettusesta, kiitti vinkistä, täytyy käydä ottamassa selvää että saisko sieltä jotain vegaanista!

    VastaaPoista
  3. Joo kävin selvittämässä tänään,ei saa :( vegepizza oli kuitenkin oikein jees!

    VastaaPoista