maanantai 5. syyskuuta 2016

Soho


Testattiin Sohon lounas perjantaina. Vaihtoehtoina on salaattipöytä (7.5e) ja falafelhampurilainen ranskalaisilla plus salaattipöytä (9.5e). Hampurilaisessa on joka päivä eri täytteet mutta falafelpihvi niistä löytyy aina. Perjantaina hampurilaisessa oli aurinkokuivattua tomaattia ja harissakastiketta(?).

Heti alkuun varoituksen sana, lounasaikaan saattaa olla ruuhkaa, me jouduttiin odottamaan ruokaa yli tunti. Toki meille ystävällisesti kerrottiin jo tilatessa että on paljon jonoa ja varoiteltiin 30-60 min jonotusajasta. Meillä ei ollut kova kiire joten jäätiin odottelemaan. Pelkän salaattipöydän voi toki tilata ja sitä pääsee syömään heti :)

Salaattipöydässä melkein kaikki on vegaanista ja ne mitkä ei ole on selkeästi merkattu. Salaattipöytä oli ehdottomasti aterian paras osa; paljon erilaisia, raikkaita, kevyitä ja herkullisia makuja. Leipä oli lopussa kun tultiin, mutta sitä tuli myöhemmin lisää ja siitä tultiin meille erikseen sanomaan.

Mutta.. Mä en vaan millään lämpene tolle hampurilaiselle :( Ei se pahaa ollut tietenkään, mutta odotin enemmän. Falafelpihvi oli hyvänmakuinen ja kivan rapea, mutta se ei yksin oikein kannatellut hampurilaista.  Oonko mä jotenkin tosi erikoinen kun en enää millään innostu tomaatti- tai paprikapohjaisista kastikkeista? Tohon kun olis laitettu vegaanista majoneesia ni olis ollut herkkua. Onpas musta tullut vaativa, sitä tää yli viis vuotta blogin pitoa on tainnut teettää :)

Sohoa on myös kehuttu paljon, varsinkin Hyvä Kurkun Ville tykkää paikasta kovasti.

Vaikka hampurilainen ei päässyt omalle lempparilistalle, niin salaattipöydän voisin hyvin käydä syömässä joskus lounaaksi.


Otavalankatu 10
http://www.gastropub.net/soho/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti