maanantai 12. syyskuuta 2016

Pancho Villa


Mun avomiehellä on tänään synttärit, ja koska mulla on huomenna työpäivä niin juhlittiin maltillisesti lounaan merkeissä. Pancho Villoissa on juuri vaihtunut menu ja nyt sieltä saa myös tofua! Lounasaikaan hampurilaiset maksaa 9 euroa, joten oli helppo valita mitä syön. Tofua saa täytteeksi myös ainakin fajitaksiin, salaattiin ja soft tacoihin.

Hampurilainen oli tosi positiivinen yllätys! Tofu oli maukasta (tuli mieleen jalotofun marinoitu), salaattia ja muita täytteitä oli reilusti ja mojo-kastike sitoi kaiken hyvin yhteen. Guacamole kuuluis hampurilaiseen sisälle mutta pyysin kuppiin kun en yleensä siitä oikein pidä. Ranskalaisille tulee dippi, tarjoilija ehdotti guacamolea mutta halusin valkosipulimurskaa, jota tulikin sitten valtava kipollinen :) Muihin hampurilaisannoksiin kuuluu epäveg. remudippi, joten kannattaa mainita minkä dipin haluaa, ettei ne laita automaattisesti sitä remua. Kuten kuvasta näkyy ranskalaisia oli reilusti ja kokonaisuutena annos oli tosi täyttävä.

Ekaa kertaa tuli sellainen fiilis Pancho Villassa syömisen jälkeen, että tännehän täytyy tulla pian uudestaan. Varsinkin lounashintaan hampurilainen on tosi hyvä, eikä se normaalistikaan kauheita maksa (11.9e). En osaa oikein tarkemmin tuota hampurilaista analysoida; se oli vallan mainio perushampurilainen jonka aion syödä vielä monta kertaa :)

Viisi ravintolaa Tampereella (tämä käynti Tammelassa)
http://panchovilla.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti