tiistai 1. marraskuuta 2016

New York


Ravintola on suljettu.

Hyvää Maailman vegaanipäivää kaikille! Me juhlistettiin sitä tänään avomiehen kanssa lounaan merkeissä. New Yorkiin on tullut uusi menu, jolta löytyy viimein myös tofua! Lounasaikaan on käytössä erillinen lounaslista jolta löytyy tofuhampurilainen, mutta siinä on paljon epävegaanisia ainesosia. Kysyin saisiko lounashintaan (9,7e) myös vegaanisen hampurilaisen ja kuulemma saa. Se olisi sitten sama hampurilainen kuin perusmenussa mutta edullisempi, eli paahdetun ruisleivän välissä tofua, New Yorkin kasviksia, salaattia, tomaattia ja paprikakastiketta. Olin jo tilaamassa sen, mutta onneks hoksasin katsoa myös muut lounasruuat läpi ja sieltähän löytyi wokki (9,7e) jossa oli tofun lisäksi vehnänuudelia, wokkikasviksia, szechuan-seesamkastiketta, maapahkinöitä ja rucolaa. Jostain syystä maapähkinöitä ei löytynyt wokista jonka sain, mutta se ei haitannut kun oon niille vähän allerginen :)

Oli tosi hyvä annos! Nuudeleita oli valtava kasa ja vaikka ne oli vähän ylikypsiä, ne oli tosi hyviä. Kasvikset toi kivasti makua ja esim. porkkanaan oli jätetty purutuntumaa. Kastike oli maukas, ei ollenkaan tulinen vaan sellainen täyteläinen. Kastike ja nuudelit oli yhdessä sen verran tuhtia tavaraa, että ihan kaikkea ei jaksanut syödä. Tofua oli iso pala ja se oli todella hyvää! Ehdottomasti yks parhaista tofuista mitä oon Tampereella saanut. Marinadi oli mennyt hyvin tofun sisään ja pinta oli hyvin paistettu. Tän tyylistä tofua joka paikkaan kiitos!

Oon sen verran vaikuttunut tosta tofusta, että täytyy varmaan heti ens viikolla käydä testaamassa joku päivä lounaalla toi tofuhampurilainen! Lounaslista vaihtuu päivittäin mutta noita hampurilaisia saa käsittääkseni aina.

Hämeenkatu 5
http://www.newyork.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti