maanantai 28. marraskuuta 2016

Lautapelikahvila Taverna


Sain blogiin viime viikolla vinkin, että uudesta Lautapelikahvila Tavernasta saa vegaanista ruokaa ja päästiin heti torstaina testaamaan paikka :) Vegaanisena saa ainakin salaatin (6,2e), rieskan (6,2e) ja toastin (6,5e, tuplana 9,2e). Kaikissa ruuissa proteiinina on kylmäsavutofu. Mulla oli kova nälkä, joten tilasin toastin tuplana.

Annoksessa oli kivan pienen salaatin lisäksi neljä valtavaa toastia, joista yksi oli pakko ottaa mukaan kotiin kun maha täyttyi jo kolmesta tehokkaasti. Toastien sisällä oli kylmäsavutofun lisäksi vegaanista juustoa, keitettyä porkkanaa, punasipulia ja sinappiöljyä. Toastit oli hyviä, mutta juusto ei oikein toiminu, se ei ollut sulanut yhtään, joten toasteista puuttui se olennainen; sulanut juusto. Maku oli kyllä hyvä ja varmaan rieskassa toi juusto toimii paremmin.


Toasteja odotellessa napsittiin valkosipulitikkuja sinappiöljyllä (2,9e). Valkosipulia olis saanut olla enemmänkin, mutta kiva ja edullinen snack näinkin. Vegaanista jälkkäriäkin olis ollut tarjolla vadelma-chili-salmiakkijäden muodossa ja kahviin on tarjolla kauramaitoa.


Kahvilassa on valtava valikoima erilaisia pelejä! Pelimaksu on 3e/henkilö ja tuolla hinnalla saa pelailla niin montaa peliä kuin haluaa. Tosi hieno konsepti, käydään varmasti joskus porukalla pelailemassa.


uusi osoite Rautatienkatu 10
http://lautapelikahvila.fi/

1 kommentti:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

    VastaaPoista