lauantai 3. joulukuuta 2016

Ravintola Sanna


Päivitys: Ravintola Sanna on sulkenut ovensa ja muuttanut Turkuun.

Oon rakastunut uudelleen Ravintola Sannaan! Tossa oli muutaman kuukauden tauko ku tilattiin sieltä harvemmin, mutta nyt ollaan taas tilattu ruokaa melkein kerran viikossa :) Uusi tofuhampurilainen on varsinkin valloittanut mun sydämen. Ekassa syömässäni tofuhampurilaisessa tofu oli marinoimatonta, mutta nyt oon syönyt jo kaksi jossa tofu on marinoitua ja herkullista! Onneksi muokkasivat reseptiä, nyt on oikeesti tosi mainio hampurilainen ja hintakin huomattavan edullinen; hampurilainen 4 euroa, ateriana 6e (sis. ranskalaiset ja juoman). Me tilataan aina yli 20 eurolla (ilmainen kotiinkuljetus) ja oon lisännyt tilaukseen toiveen chilimajoneesikiposta jonka oon luvannut maksaa kotiinkuljetuksen yhteydessä, mutta syystä tai toisesta siitä ei oo rahaa multa koskaan otettu. En tiedä saako kaikki lisädipin maksutta, mutta kannattaa kokeilla ;) Hampurilaisessa on tofun lisäksi kurkkua, kurkkusalaattia, tomaattia, salaattia ja chilimajoneesia. Nam! Chilimajoneesissa on kivasti potkua, mulle just sopivasti.


Listalle on ilmestynyt myös vegehodari (2,5e, ateriana 4,5e). Hodarissa on ainakin Poutun kasvisgrilleri (tai kasvisnakki, en tiedä onko niissä eroa), tomaattia, kurkkua ja jotain kebabkastiketta. Ite tykkäisin enempi ihan vaan perus kurkkusalaatti, sipuli, ketsuppi -hodarista, mutta kyllä tämäkin hyvää oli ja toi 4,5 euron hinta on aikalailla sellainen, että kun mahansa täyteen sai niin ei oikein voi mistään valittaa. En tätä jatkossa varmaan kuitenkaan tilaa koska toi tofuhamppari on niin mainio.


Viime viikonloppuna kun (taas) tilattiin ruokaa oli meidän tilaukseen laitettu mukaan kaksi uuden vegehampurilaisen pihviä "maistiaiseksi", oih <3 Nyt täytyy myöntää kehno ruokatuntemukseni, mulla ei ole mitään käsitystä mistä pihvit on tehty! Jos jotain pitäis arvata niin arvaisin pääraaka-aineeksi hirssin, mutta en kyllä tiedä millasta se on joten oon varmaan väärässä :D Tosi maukkaita ne oli ja kiva rakenne, vähän vaikea nyt sitten päättää että tilaanko ens kerralla tofuhampurilaisen vai vegehampurilaisen. Miksei oo sellasta ateriaa missä olis kaks hampurilaista ja juoma, paitsi on noi ranskalaisetkin niin hyviä chilimajon kanssa että en niitäkään haluais jättää pois. Miks vegaanin elämä on näin vaikeaa?!

Joukahaisenkatu 3 (Kaleva)
https://www.facebook.com/ravintolasanna

3 kommenttia:

 1. Joo me ollaan kanssa innostuttu pitkästä aikaa tilailee sieltä liki viikoittain :D Tofu hamppari oli hyvä ja tykkäsin kyllä siitä seitan versiostakin :) Ongelmana alkaa olla niin suuri valinnanvara!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla että muutkin on Ravintola Sannan suurkuluttajia :) En oo koskaan testannu seitanhampurilaista, täytyy laittaa seuraavaan tilaukseen! Onko siinä seitanpihvi vai niitä lastuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai vitsi nyt pistit pahan.. Olisko ollut pari vähän isompaa palasta? Nykyään se seitankebab on tosi isoja palasia muutenkin :/ Otin viimeksi testiin sen vege hampparin ja taidan pysyä tofussa ja seitanissa ensi kerralla, vähän hämmensi kun en oikee tienny mitä se pihvi oli :D

   Poista