tiistai 13. joulukuuta 2016

The Bull


Ravintola on suljettu.

The Bull viimein testattu! Käytiin tänään lounaalla ja vaikka lounaslistalla ei vegaanista hampurilaista ole, sai sellaisin pyytämällä. Myyjä sanoi, että lounashintainen hampurilainen (10,2e) on listan Vilijonkka hieman karsittuna. Jäin siihen käsitykseen, että tää mun saama ei oo mikään virallinen vegaaninen lounashampurilainen, vaan kokki saattaa tehdä toisinaan myös erilaisen lounashampurilaisen, joten kannattaa kysyä tilatessa että mitä aikovat siihen laittaa :)  Tilasin annokseen lisämaksusta (+1e) ranskalaisten/salaatin tilalle bataattiranskalaiset.

Hampurilainen toimi yllättävän hyvin! Oon lukenut paikasta aika vaihtelevia arvioita eikä odotukset ollu kovin korkeella. Hampurilaisessa oli joku sinappinen kastike pohjalla, rucolaa, iso kikhernepihvi, romescoa ja salaattia. Hampurilaiseen kuuluisi tuore korianteri mutta pyysin ilman. Pihvi oli suuri ja (ihan) maukas, hyvin erilainen kuin mitä muualla on tarjolla. En pidä sinapista, mutta tässä se kyllä toi mehevyyttä ja makuakin, ens kerralla tilaan ehkä kuitenkin ilman :) Romesco oli tosi jees, toimi pihvin kanssa hyvin yhteen. Bataattiranskalaiset oli ihania ja noi sipulit plus muut oli kiva lisä, ite pitäisin helpompana että ne olis valmiiks hampurilaisen sisässä mutta tuossa saa toki sit ite päättää haluaako laittaa.

Ei tää nyt kaupungin paras hampurilainen ole, mutta hyvä valinta ainakin näin lounasaikaan. Olo oli ruuan jälkeen kevyt mikä on tietty kiva kun lounasta syö. Vilijonkkahampurilaiseen kuuluu oikeasti baba ganoushia, varmaan aika erilainen makumaailma sillä.

Lounasaikaan on tarjolla myös nachobuffet (10,2e) ja jos oikein käsitän nettisivuilta, siinä on joka päivä vaihtuva vegaaninen vaihtoehto.

Hatanpään valtatie 4
https://www.gastropub.net/bull/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti