keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Kaffila


Näin tänään pitkästä aikaa opiskelukavereita ja päädyttiin Kaffilaan kahville. Vegaanisena tarjolla oli tuorepuuroa ja nyhtökauraleipiä (sämpylä 5e / toast n.7e). Toastissa ei ole vegaanista juustoa, joten päädyin sämpylään. Sämpylä oli oikein herkullinen, täytteenä punasipulia, kurkkua, salaattia, paprikaa, tomaattia (pyysin ilman), yrttiöljyä ja maustettua nyhtökauraa. Jotain pientä olisin sämpylään vielä kaivannut, ehkä vegaanista juustoa tai jotain majoneesia, mutta tällaisenakin oikein maukas ja kiva lisä Tampereen kahvilatarjontaan :)

Juomiin saa kasvimaitoja ja Facebook-sivulla mainostetaan, että piakkoin tarjontaan on tulossa myös vegaanisia makeita herkkuja. Tosi kiva paikka ja hyvä sämpylä, two thumbs up.

Aleksiskivenkatu 11 c 30
https://www.facebook.com/KAFFILATAMPERE/

3 kommenttia:

 1. Maukasta joulua, Liina!

  Jos Huurteen burgeri on testaamatta ja joulumuona pursuu korvista, kannattaa harkita välipäivien (28.-29.12.) burgeritarjoukseen iskemistä. Huom. En työskentele Huurteelle :D

  VastaaPoista
 2. Hei loistavaa ku vinkkasit tosta tarjouksesta, en ollu huomannu! Hampurilainen on testaamatta, joten täytynee käydä syömässä :)

  VastaaPoista
 3. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như địa chỉ bán máy đưa võng ở đâu uy tín.

  VastaaPoista