torstai 17. marraskuuta 2016

New York


Ravintola on suljettu.

Käytiin testaamassa New Yorkin uusi valmiiksi vegaaninen kasvishampurilainen. Hinta menussa 9,9e plus mahdollinen lisuke 2/3e, lounaalla hinta 9,7e joka sisältää hampurilaisen lisäksi ranskalaiset tai salaatin.

Tofuhampurilainen kootaan ruisleivän väliin, briossisämpylässä on varmaan maitoa. Ruisleipä oli ihan hyvänmakuinen mutta hankaloitti syömistä aika tavalla. Tofupihvi oli todella suuri niin kuin lounaswokissakin ja se oli tosi hyvää. New Yorkin kasvikset oli valmistettu hyvin ja ne toi kivaa vaihtelua annokseen. Hampurilaisessa oli myös herkullista paprikakastiketta joka sopi ihanasti yhteen kasvisten yrttiöljyn kans. Joku tässä annoksessa toi mulle etäisesti mieleen kiinalaisen ruuan mutta en millään saanut kiinni mikä se oli :D

Pari viikkoa sitten syömäni wokki oli todella hyvä ja tämä ylsi melkein samalle tasolle. Tän tyylisistä paikoista pääsee kyllä top3:n lounaan osalta! Hampurilainen on lounasvaihtoehtona päivittäin, wokit vaihtelee vuoroviikoin; joka toinen viikko tarjolla on szechuan-seesamiwokki ja joka toinen teriyakiwokki. Käsittääkseni molemmat on vegaanisia ja saatavana tofulla.


Me syötiin nää hampurilaiset tänään lounasajan jälkeen, jolloin pöytään tuotin ilmaiseksi lasillinen hot rodeja <3 Lasi oli kukkurallaan, en vaan ehtinyt ottaa kuvaa täydestä lasista kun meillä oli kova nälkä :)

Hämeenkatu 5
http://www.newyork.fi/

2 kommenttia:

  1. Koska tänään kävin testaamassa niin mainostan: Taverna-lautapelikahvilasta saa vegaanisia toasteja, nam! Täytteenä kylmäsavutofua, keitettyä porkkanaa, vegaanista juustoa ja jotain kastiketta tais olla kans.

    VastaaPoista
  2. Voi ei, huomasin tän kommentin vasta nyt, sori :) Aiotaan mennä heti huomenna testaan, kiitti vinkistä!

    VastaaPoista