tiistai 14. kesäkuuta 2011

Fuudis

SULJETTU
Tänään kävin Fuudiksessa Vegesalaatilla (7.5e).
Listan salaatti sisältää salaattia, kurkkua, tomaattia, paprikaa, punasipulia, ituja, kidneypapuja, kikherneitä ja tofua tomaatti-paprikakastikeella.
Oon allerginen tomaateille ja iduille, ni vaihdoin ne ananakseen ja soijasuikaleisiin.
Salaatti oli hämmästyttävän maukas ja hyvän kokonen, en yleensä innostu kasvissalaateista, mutta tää yllätti positiivisesti. Soijasuikaleet oli vähän vetisiä, mutta toisaalta tofu oli marinoitu hyvin ja sehän tohon salaattiin alkuperäsesti kuulukin. Jos salaattiin olis kuulunut edes pieni pala leipää tai patonkia, ni voisin käydä toisteki syömässä tuon.
Lisämakua salaattiin toi paahdettu sipuli ja krutongit. Fuudiksessa on myös monipuolinen lisäketiski, jossa oli yli 20 erilaista juttua esim. valkosipulia, inkivääriä, chilikastiketta ja pippureita.

Listalla on valmiita salaatteja ja wokkeja, mutta annoksen voi koota myös itse valitsemistaan aineksista. Hinnat löytyy hyvin nettisivuilta.
Lounasaikaan on päivittäin vaihtuva vegewokki, kaikki kastikkeet ei ole vegaanisia, joten kannattaa kysellä tarkemmin vielä paikanpäällä.
Jonkunlainen lounaspassisysteemi tuolla taitaa olla, en kyselly ku en niin usein kuitenkaan tuu käymään.
Fuudiksesta saa myös vegaanisia smoothieita hintaan 5e.

Puutarhakatu 12
http://www.fuudis.fi/

2 kommenttia:

  1. Hehe, joskus kävin tuolla niin innostuin vähän kaikista täytteistä ja joutu lopulta laittaa kahteen erilliseen mukaan otettavaan rasiaan ku sitä ruokaa tuli niin paljon :D    Ai niin! Vinkkinä voisin vinkata Ruby & Fellasia! Sinne on kuulemma listaan vasta lisätty ihan kasvishampurilainen mitä ei ekassa ollut, ja sitä ennen tekivät kyllä oikein maittavan hampparin keittiöllä! (:

    VastaaPoista
  2. Yks kaveri kehu just tota Ruby&Fellasia ja sillon harmittelin ettei siellä oo kasvishampurilaista. Mut siis onkin sitten! Kivaa, täytyy käydä koittamassa.

    VastaaPoista