keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Soppaa Soittajille

SULJETTU
Kerran vielä hehkutan tätä paikkaa ja sit lupaan lopettaa :)
Tänään oltiin äidin kanssa menossa lounaalle Sohoon, mutta poiketen nettisivujen aukioloajoista se olikin lounasaikaan kiinni.
Äiti keksi ehdottaa Soppaa Soittajille lounasta, ja sinne siis suunnattiin!
Tänään kasvislounas oli linssipihvejä avokadokastikkeella (7.5e). Namnam. Annos oli korkeamman tason perusruokaa, parempaa ku mitä osaan ite koton tehdä :)
Linssipihvit oli hyviä ja tosi maukkaita. Ja se mikä yllätti annoksessa eniten oli se, että se oli aika valtava. Linssipihvejä oli 4, mikä oli hyvän salaattipöytä-alkuruuan jälkeen aika paljon. Yks pihvi jäi kotiin iltapalaks, ja oli hyvää vielä äskenkin.

Salaattipöytää täytyy kehua vielä erikseen, tarjolla oli 6 salaattia, joista söin kolmea. Lisänä oli vegaanista salaatinkastiketta (jota jostain syystä en tajunnu ottaa) ja tuoretta leipää ja myös leipää joka oli maustunut valkosipuliöljyssä. Aivan ihanaa!
Pelkkä salaattipöytälounas maksaa vaan 5e, sitäkin vois joskus kokeilla, varsinkin jos sattus oleen tarjolla jotain proteiinipitosta salaattia.

Jälkiruuaks olis ollu kahvia/teetä ja riisimuromakeisia, mutta olin niin täynnä ettei ollu mitään mahkuja edes maistaa.
Tuolla on käytössä lounaspassisysteemi, eli joka 10. lounas on ilmainen.

Leirintäkatu 2
http://www.soppaasoittajille.fi
1 kommentti:

  1. Kiitos hyvästä blogista! Mulla oli joskus sellainen Vegfestiltä saatu Vegaanin Tampere -tyyppinen opas, mutta kadotin sen, eikä mistään tunnu löytyvän järkevästi niitä ravintoloita, joista saa myös vegeannoksia. Kun ei ehkä jaksaisi selata joka ikisen ravintolan listoja netissä, että löytäisi jonkin paikan..

    Soppaa Soittajille on kyllä mainio, käytiin siellä heti muuttopäivänä syömässä tofupaellaa ja seitanburgeria. Seitan oli ehkä hieman mautonta, mutta muuten kaikki oli tosi hyvää. Ei voi ehkä liikaa korostaa sitä, että tuolla tehdään kaikki alusta alkaen itse!

    VastaaPoista