lauantai 11. kesäkuuta 2011

Kotipizza


Mietein jo, että kannattaako tästä edes tehdä postia, mutta annetaan nyt mennä :)
Eli, meidän ikkunasta näkyy Kotipizza ja noin kerran vuodessa sieltä tulee haettua pitsaa kun oon kipeenä tai tosi laiska.
Esim. kuvan Medium-kokonen pannupitsa maksaa kolmella täytteellä 9.5e, ja siitä kun jättää juuston pois, ni sen tilalle saa yhden täytteen lisää.
Tossa pitsassa on aurinkokuivattuja tomaatteja, ananasta, sipulia ja paprikaa.
Pannupitsat on ihan mehukkaita ja kyllä tosta maha tuli täyteen, mutta onhan toi aika säälittävää ruokaa. :)
Ihan kiva silti tietää, että alle sadan metrin päästä saa ihan hyvää vegaanista ruokaa.

Päivitystä 23.8.2012

Meitä lähimpään Kotipizzaan tuli uudet yrittäjät ja oon pari kertaa sieltä ostanut pitsaa koska se on niin lähellä ja koska se täti on niin mukava :) Eilen oli ihan hirmuinen nälkä ja koska rakas avomieheni oli hakemassa sieltä ruokaa niin ajattelin et itekin syön jotain sieltä. Noh, tuloksena oli pannupitsa ilman juustoa monsterina, eli pitsan päälle on leivottu taikinatankoja ja pitsan lisänä tulee dippi. Aivan törkeen hyvää :D Dipeistä vegaanisia on mun tarkistuksen mukaan Mexicana ja Barbeque. Avokki otti siis myös monsterin joten pääsin maistaan molempia. Mexicana oli pelkästään tulinen, barbeque oli paljon parempaa, maukasta ja mietoa. Muutenhan tuo pitsa nyt on peruspitsa ilman juustoa, mutta kun tykkään niin kovasti tuosta Kotizzan pannupitsan pohjasta niin noi taikinatangot oli tosi jees :) Hintaa tuolle tuli n.12e, eli pari euroo enempi kuin mediumpannupitsalle, mutta musta tuossa on niin paljon enempi syömistä ja makuja, että tuun tilaan uudestaankin. Sehän noissa Kotipizzan pitsoissa on kiva, kun niistä saa tehtyä oman maun mukaisia, eli toikin olis aika erimakunen jos olisin tilannut oliivi-herkkusieni-rucola pitsan tuon sipuli-ananas-paprika-valkosipuli pitsan sijaan :) Yllättävän nam.Useita toimipisteitä Tampereella
http://www.kotipizza.fi/

2 kommenttia:

  1. raa'an pitsan sitten ostit.

    VastaaPoista
  2. Täällä tuli testattua kotipizzan kotzone (zorbas), jonka saa myös vegaanisena versiona kun pyytää että vaihtavat juustot kasvistäytteisiin. Oli ihan hyvää kuitupohjalla ja raikkaalla salaattimaisella täytteellä. Pizzanpyörittäjä kerto että kaksi heidän valikoimien kastikettakin on vegaaneille sopivia :)

    VastaaPoista